Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Irina Loghin alearga zilnic pentru a se mentine in forma

Duminica aceasta, află din secretele artistei într-o ediţie de colecţie Gabi Firea Show!

Duminică, de la 13.30, “Gabi Firea Show” revine cu o ediţie cu totul şi cu totul specială. În platoul emisiunii va fi alături de îndrăgita prezentatoare una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România, Irina Loghin. Cei de acasă vor avea ocazia să afle lucruri neştiute din viaţa artistei, îi vor cunoaşte familia şi prietenii şi o vor descoperi pe Irina Loghin, cea de dincolo de celebritate.

Atentă la imaginea ei, dar mai ales la sănătate, Irina Loghin va vorbi la “Gabi Firea Show” despre modul în care se menţine în formă, dezvăluind că obişnuieşte să alerge zilnic! Mai mult, îndrăgita cântăreaţă poate fi un adevărat model de voinţă şi perseverenţă reuşind să nu se abată de la programul de alergare. Chiar şi în perioada zăpezilor aprige din această iarnă, Irina Loghin a trecut peste disconfort şi a mers la alergat aşa cum obişnuia în fiecare zi.

Tot în această ediţie “Gabi Firea Show”, vor mai veni în platoul emisiunii fiica artistei, dar şi bunii ei prieteni Daniela Condurache şi membrii formaţiei Alesis.

Ce alte dezvăluiri va mai face Irina Loghin şi ce surprize deosebite i-au fost pregătite, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 13.30, la “Gabi Firea Show”.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *