free download 78 travel guides written by experts

Irina Lazareanu – exclusivitate internationala pentru ELLE Romania, septembrie 2009

Top modelul de origine română Irina Lăzăreanu străluceşte în luna septembrie pe coperta revistei ELLE România, anunţînd un spectaculos shooting, realizat de fotograful Giuliano Bekor, şi un inedit interviu acordat Domnicăi Mărgescu.

Este pentru prima dată cînd Irina Lăzăreanu acceptă să apară într-o revistă din România. De altfel, suntem mîndri să vă anunţăm că fotografiile şi interviul publicate în acest număr au fost cumpărate, prin intermediul reţelei ELLE Internaţional,  de mai multe ediţii din lume ale revistei ELLE, printre care Portugalia, Suedia, Rusia, Belgia, Danemarca, Polonia, Brazilia, Spania, suscitînd un interes rezervat de obicei doar celebrităţilor hollywoodiene şi vedetelor din lumea modei, care se bucură de o notorietate mondială.  

Irina Lăzăreanu este în prezent cea mai cool apariţie din lumea modei, muza celor mai hot designeri şi perechea lui Sean Lennon (fiul celebrului John Lennon) pe scena muzicală. În editorialul publicat de ELLE România, Irina apare în ipostaze incitante, conturînd imaginea unei adevărate “mascote rock’n’mode”. Mai mult, ea vorbeşte lipsită de orice inhibiţie, despre copilăria ei, petrecută în România “epocii de aur”, despre patriotism şi  dizidenţa anti-comunistă a familiei ei, despre prietenia cu personaje celebre din lumea modei, precum fotograful Paolo Roversi sau Karl Lagerfeld, dar şi despre celebrul triunghi amoros “Irina Lăzăreanu – Pete Doherty – Kate Moss”.

Irina dezvăluie cititoarelor revistei ELLE amănunte din culisele modei şi admite cu nonşalanţă că: “nu este o frumuseţe clasică” şi că “niciodată nu a avut fizionomia unui manechin, fiind mai degrabă un şoricel mic, cu părul lung şi în ochi.”     

Toate aceste dezvăluiri, publicate într-un amplu material de opt pagini,  fac din lectura numărului din septembrie al revistei ELLE un “must” pentru toate împătimitele de modă, care vor descoperi şi o secţiune întreagă, excelent ilustrată şi documentată, dedicată tendinţelor în fashion & beauty din sezonul toamnă-iarnă 2009/2010.         

Revista Elle este publicată în România de Edipresse AS România, un parteneriat între Grupul Edipresse şi Axel Springer AG, cu 60% respectiv 40% din acţiuni. Compania editează în prezent: Avantaje, Elle, Elle Man, Elle Mariaj, Elle Decoration, Viva!, Viva Auto, Psychologies, Popcorn, Look!, Joy, Baby, Autobild, Lucru de mână, Creativ, Povestea mea și Întâmplări Adevărate.

Bucuresti, 31.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *