free download 78 travel guides written by experts

Iridex Group Plastic anunță funcționarea la capacitate a secției de confecții metalice

Compania românească Iridex Group Plastic, furnizor de top de soluții inteligente pentru domeniile de mediu, construcții, salubritate și agricultură, anunță funcționarea la întreaga capabilitate a secției de confecții metalice – o secție modernă, cu o capacitate de uzinare mare, pe o suprafață de peste 2.200 de metri pătrați, dotată cu două poduri rulante, de 20 de tone, respectiv 8 tone, și beneficiind, pe lângă utilajele clasice, de dotări tehnice de ultimă oră – utilaje cu comandă numerică de tip CNC pentru debitat, îndoire, așchiere, mașini debitat profile și aparate de sudură Mig Mag.

Prin prisma experienței dobândite de-a lungul a peste 25 de ani de activitate în domeniul producției, compania românească oferă consultanță și execuție piese de serie și unicat, având abilitatea de a răspunde atât unor comenzi complexe, venite din multiple domenii de activitate, cât și nevoilor specifice ale persoanelor fizice.

Oferta integrează servicii de proiectare la nivel profesionist, folosind capacitatea specialiștilor Iridex Group Plastic, dar se poate lucra și pe baza proiectelor beneficiarilor. Calitatea ridicată a execuției este garantată de personalul calificat și certificat conform cerințelor standardelor europene.

Se pot executa prelucrări prin așchiere ale materialelor din oțel, cum sunt roți dințate, roți de lanț, bucșe, arbori, bolțuri, sau din inox, respectiv piese sau elemente ornamentale; confecții metalice (containere tip birou, marfă și abroll, structuri metalice sudate – ușoare, medii și grele pentru clădiri rezidențiale, nerezidențiale și hidrotehnice, scări metalice, pasarele, grătare, balustrade, copertine, porți și împrejmuiri, structuri de susținere pentru panouri fotovoltaice, buloane de fundație, totemuri, mobilier stradal, dotări pentru săli de sport/fitness, platforme subterane de colectare a deșeurilor, precum și o gamă variată de structuri pentru sere și solarii, dar și spații de stocare gen siloz pentru domeniul agriculturii, cu atât mai mult cu cât compania are și un departament specializat care oferă sisteme de irigat.

Iridex_Confectii metalice

Mai mult, secția oferă servicii de sudură în aluminiu și inox.

Ca un avantaj competitiv, compania românească Iridex Group Plastic are capacitatea de a asigura transportul și montajul la beneficiari prin mijloace proprii.

Mai multe detalii despre secția de producție confecții metalice aflați din video sau solicitând prin e-mail la: confecții.metalice@iridexgroup.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *