free download 78 travel guides written by experts

iPOD Nano 1GB în România numai în magazinele Future Shop

Cel mai mic mp3 player din lume iPod nano 1GB este acum prezent în România. Lansat pe 7 Februarie în Statele Unite, cel mai nou membru al celebrei serii de playere mp3 – iPod a devenit rapid o vedetă, mai multe magazine Apple din SUA epuizând rapid primele stocuri. La scurt timp după lansarea din SUA, Flamingo  aduce deja iPod nano 1GB în România prin intermediul reţelei sale de magazine Future Shop.

Apple iPod Nano are dimensiuni uimitor de mici: 9 x 4 x 0,69 cm, adică cu aproximativ 60% mai mic decât iPOD Mini. Grosimea sa este aproximativ aceeaşi cu a unui creion obişnuit. Are o capacitate de 1 GB putând stoca aproximativ 250 de melodii. Greutatea totală a iPod nano este de numai 42 de grame.

Este uşor să găseşti şi să asculţi muzică pe iPod nano. Meniul simplu permite căutarea în funcţie de autor, numele albumului, numele melodiei sau genul de muzică. Opţiunea Shuffle, pentru cei care preferă să amestece cântecele, este şi ea disponibilă. Ecranul de 3.8cm al iPod nano face ca muzica să şi arate bine, nu numai să se audă. Împreună cu cântecele puteţi viziona pe ecranul color de 176/132 pixeli, imagini legate de albumul ascultat.

Ca şi predecesorii săi, iPod nano este dotat cu conectivitate pentru USB 2.0 şi cu sistemul de navigare "Click Wheel", care îl diferenţiază de toate celelalte playere mp3 de pe piaţă. Spre deosebire de iPod Mini şi de iPod-ul original, iPod nano foloseşte memorii Flash în loc de hard-disk, oferind astfel o autonomie de 14 ore.

În plus, iPod nano oferă şi facilităţi suplimentare, cum ar fi calendarul, agenda sau ceasul. Pe lângă acestea iPod nano oferă şi posibilitatea de a bloca accesul la ecran printr-o parolă. În momentele de plictiseală vă puteţi delecta cu cele patru jocuri incluse: Music Quiz, Solitaire, Brick şi Parachute.

În România Apple iPod nano 1GB este disponibil începând din această săptămână în lanţul de magazine Future Shop. În prezent, oferta de playere mp3 a Grupului Flamingo este cea mai mare de pe piaţă.
 
Detalii despre Apple si lansarea din US: //www.apple.com/pr/library/2006/feb/07ipod.html 

Despre Future Shop

Future Shop (www.futureshop.ro) este un lanţ de retail lansat de Flamingo în luna aprilie 2005, cu ocazia CERF. Magazinele din lanţul Future Shop au suprafeţe mici şi au la bază conceptul de "mobilitate", produsele care se regăsesc în acestea sunt: telefoane mobile, camere digitale foto si video, notebook-uri, MP3 play-ere, console jocuri, DVD, accesorii, produse reprezentative pentru trăsăturile definitorii ale acestui  lanţ de magazine: "mobile", "digital", "fun" şi "entertainment" şi se adresează unui segment de consumatori pasionat de noutăţile din domeniul produselor electronice portabile.

În prezent lanţul Future Shop numără 15 magazine, iar ţinta pentru sfârişitul lui 2006 este de 70 de magazine.

Future Shop este o companie din cadrul Grupului Flamino Internaţional (www.flamingo.info)

Despre Grupul Flamingo

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria de IT&C&CE din Romania. Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de peste 100 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 49 de oraşe.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *