metalshow

iPhone 6s si iPhone 6s Plus au intrat in oferta Vodafone

iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cele mai asteptate terminale ale momentului, sunt disponibile din 9 octombrie in intreaga retea de magazine Vodafone si ale partenerilor. Pentru mai multe informatii despre noile modele de iPhone, va rugam intrati pe www.apple.com/iphone. Pentru informatii legate de planuri tarifare, intrati pe www.vodafone.ro/iphone

“Ne face placerea sa oferim cel mai bun iPhone in cea mai rapida retea. Suntem mandri pentru cea mai recenta recunoastere a performantei retelei noastre – in septembrie 2015, am fost recunoscuti drept reteaua care furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, potrivit unui studiu extins emis de OpenSignal”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit.

Cele mai recente modele de iPhone pot fi folosite de utilizatori in cea mai rapida retea 4G, alaturi de abonamentul RED 89, ce include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internationale, 400 minute roaming/luna si 1.5 GB/ luna trafic de date in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la filme si seriale prin HBO GO si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Noile terminale sunt puse in valoare de Supernet™, o inovatie in utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

Vodafone eveniment lansare iPhone 6s si iPhone 6s Plus

Recent, Vodafone Romania a fost desemnata drept reteaua care furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat in 24 septembrie 2015 de catre OpenSignal. Informatia din raport are ca sursa 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date in perioada iunie-august 2015. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati //opensignal.com/reports/2015/09/state-of-lte-q3-2015/

Bucuresti, 08.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *