metalshow

iPhone 6 si 6 Plus, acum pe OLX.ro

Prețul unui telefon variază între 3000 de lei și aproape 5000 de lei

București, 24 septembrie 2014 – iPhone 6 și iPhone 6 Plus, telefoanele mult dorite de fanii Apple din România, sunt deja disponibile la vânzare pe OLX.ro. Prețul unui telefon nou pleacă de la 3000 de lei și ajunge până la aproximativ 5000 de lei.

În comparație cu celelalte site-uri de anunțuri, pe OLX.ro se găsesc cele mai multe oferte active pentru cele două dispozitive mobile.

“Avem acum peste 250 de anunțuri cu iPhone 6 și 6 Plus și cu siguranță numărul va crește având în vedere popularitatea de care se bucură aceste modele. Nu ne surprinde să vedem pe OLX.ro produse aflate în vânzare înainte ca ele să apară în magazinele specializate. Se întâmplă similar la fiecare lansare de telefoane vârf de gamă, atât Apple cât și Samsung sau LG. De asemenea, recomandăm utilizatorilor OLX.ro să aleagă serviciul de Livrare cu Verificare pentru a spori gradul de siguranță în alegerea corectă a produselor comandate”, explică Alexandra Spirescu, Marketing Specialist OLX.ro.

Telefoanele iPhone 6 și 6 Plus a avut lansarea oficială pe 9 septembrie 2014 în Statele Unite. În România, acestea pot fi precomandate de la operatorii de telefonie mobilă.

În prezent, OLX.ro este site-ul cu cele mai multe anunțuri gratuite, depășind pragul de 2.600.000 de anunțuri active. Categoria Electronice și Electrocasnice depășește 468.000 de anunțuri, aproximativ 140.000 dintre acestea fiind oferte active pentru telefoane mobile.

Bucuresti, 24.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *