free download 78 travel guides written by experts

Ioana Oprea are un look nou si o atitudine noua: eco

Vedetele Romantica declarã cod verde

În viața Ioanei Oprea au loc multe schimbãri. Moderatoarea ”Jurnalului public” de la Romantica se aflã în plinã perioadã a pregãtirilor de nuntã, a devenit ecologistã și și-a schimbat look-ul. Grija pentru naturã nu este ceva nou pentru Ioana și nici pentru ceilați colegi ai ei. Anca Barbu, Catinca Roman și Marius Ciprian Pop împreunã cu fetițele lor au decis sã se alãture campaniei trustului Realitatea-Cațavencu: Cod Verde. Prin urmare se instaureazã cod verde și la Romantica. ”Mi-am dorit să particip activ în această campanie, nu doar din spatele pupitrului de știri. Am ales să plantez, împreună cu o parte din jurații de la Jurnalul Public, flori în fata Casei Presei Libere. În felul acesta se bucură de flori și colegii din trust când vin la serviciu.”, a povestit Ioana.Vedeta a făcut acest gest cu mult drag pentru prietenii și colegii de la Romantica chiar în ziua în care și-a schimbat look-ul. ”Îmi doream o schimbare. Mi-a trebuit puțin timp de gândire pentru a mă hotărî să îmi tund părul scurt. În luna iunie a anului viitor mă voi căsători și îmi doresc tare mult să fiu o mireasă cu coc. M-am sfătuit cu stilista de la Romantica și împreună cred că am luat o decizie bună. Îmi place foarte mult tunsoarea și până acum toți cei care m-au văzut mi-au spus că noul look mă avantajează”, a spus entuziasmată moderatoarea ”Jurnalului public”.

Si copiii vedetelelor Romantica au sustinut initiativa trustului Realitatea-Catavencu. Mirona, fiica Ancai Barbu, Calina, fiica Catincai Roman şi Antonia, fiica lui Marius Ciprian Pop au aratatat ca şi ei, copiii ştiu cum pot proteja mediul in care se joaca şi traiesc. Mirona este mare pasionata de plimbarile prin parc. Impreuna cu Anca şi suriora ei, Milena, merge des la distracţie in parc. Trambulina pentru copii este preferata fetiţei. Anca nu o mai poate scoate de acolo. Ii face placere sa se plimbe şi cu trenuleţul. Mirona indrageste foarte mult florile si le-a transmis cateilor ca nu este frumos sa faca pisu pe flori!

Calina, fitita Catincai Roman este la scoala. Ea este foarte ocupata cu activitatile extrascolare. Studiaza pianul si merge cu placere la balet. Pentru ziua eco ea a povestit la Romantica despre prietenele ei cu care face schimb de hainute. Calina are o si o colectie mai neobisnuita de nasturi. Dar micuta inca nu fura nasturi de la hainele mamei sale!

Antonia, fiica lui Marius Ciprian Pop a pregatit şi ea o surpriza care sa fie in ton cu ziua verde. Şi-a luat de mana tatal şi au ieşit impreuna sa schimbe ceva din griul tern din jurul blocului. "Trebuie sa plantam copacei pentru ca facem blocuri şi case şi distrugrem natura şi daca distrungem toata natura nu mai avem oxigen.", a povestit cat se poate de serios Antonia. Fetita si-a ajutat tatal si impreuna au inveselit atmosfera din fata blocului lor. "Tradiţia spune ca trebuie sa dam naştere unui copil, sa facem o casa şi sa sadim un pom. Eu am incercat sa-i transmit şi Antoniei acesta datorie.", a marturisit Marius Ciprian Pop. Antonia nu a fost la prima experinţa eco. Fetiţa a mai plantat copacei alaturi de colegii de gradiniţa.

Bucuresti, 27.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *