free download 78 travel guides written by experts

Ioana Oprea a primit cadou de ziua ei o vacanta la Venetia

Vedeta Romantica, Ioana Oprea şi-a serbat ziua de naştere sâmbătă, 12 aprilie. Cu această ocazie, iubitul ei i-a făcut un cadou deosebit: o vacanţă de patru zile la Veneţia. Astfel Ioana şi-a luat liber două zile de la pupitrul “Jurnalului public” şi a petrecut un weekend prelungit la Veneţia.

Cuplul a avut două motive de sărbătoare: ziua Ioanei, dar şi împlinirea a doi ani de relaţie. De aceea Veneţia a fost mult mai frumoasă decât de obicei: “Nu poţi să spui că ţi-a plăcut în mod special ceva , când eşti acolo îţi place…Veneţia! Nu îţi trebuie mult să te acomodezi cu faptul că în loc de autobuz trebuie să iei vaporeto şi nici cu faptul că străduţele întortochiate sunt străbătute de canale pline de gondole. Dacă ajungi în Veneţia totuşi nu trebuie să ratezi Palatul Dogilor şi basilica San Marco sau priveliştea inedită din turnul din piaţa San Marco.”, a povestit entuziasmată Ioana Oprea, moderatoarea Jurnalului Public de la Romantica.

Ioana se află de un an de zile alături de echipa postului Romantica, adică încă de la început. Cele mai frumoase momente le-a petrecut alături de juraţii din emisiunea sa, alături de telespectatoarele Romantica, dar şi alături de Dona Teresa Garcia Caturla de la Buena Vista şi de Joaquin Cortes cu care a stat timp de trei zile. Teresa Caturla a impresionat-o cu o discuţie firească despre viaţă, familei şi carieră. Joaquin a cucerit-o datorită modestiei lui şi a pasiunii nemaiîntâlnite pentru dans.
 
Telespectatorii o pot urmări pe Ioana Oprea de luni până vineri la Romantica la pupitrul Jurnalului Public.

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *