metalshow

Ioana Mucenic se retrage din pastel

Dana Nae Popa rămâne la conducerea companiei.

Ioana Mucenic, managing partner & head of strategy al agenției pastel, a decis să se retragă din agenție, după aproape 10 ani de la momentul la care a înființat-o alături de Dana Nae Popa. Dana va rămâne la conducerea agenției, asigurând dezvoltarea sa pe mai departe.

“Am creat pastel, alături de Dana, când aveam 21 de ani. Au fost 10 ani grozavi, am muncit mult și am avut succesul pe care l-am sperat încă de la început. Între timp, ne-am maturizat și am evoluat în direcții diferite.”, a declarat Ioana Mucenic. “De aceea, fiecare își va pune în aplicare planurile și viziunea proprie. În sufletul meu, pastel va rămâne mereu compania pe care am înființat-o în studenție și care a reprezentat o parte uriașă din viața mea.”, a încheiat Ioana.

Ioana are o experiență de 13 ani în comunicare și management, dintre care aproape 10 în propria agenție. În acest timp, Ioana a asigurat și componenta strategică a cliențiilor acesteia. Alături de echipă, a dezvoltat ample campanii de comunicare la nivel local și regional. Ioana este trainer certificat și membru al Charted Institute of Marketing.

Agenția va fi condusă de Dana Nae Popa, actual managing partener & business developer, care își propune să continue pe traseul ascendent pe care agenția l-a avut constant în ultimii ani. “Ioana va rămâne o persoană importantă în istoria pastel și îi dorim mult succes pe mai departe. Astfel, la aproape 10 ani de la înființare, agenția trece într-o nouă etapă. Aștept cu entuziasm noile provocări, iar împreună cu echipa puternică de la pastel, vom continua parcursul frumos de până acum.”, a declarat Dana Nae Popa.

Bucuresti, 23.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *