free download 78 travel guides written by experts

Ioana Manoiu in juriul SABRE Awards 2014

Ioana Mănoiu, Managing Partner al GMP PR, a fost invitată să facă parte din juriul internațional al European SABRE Awards, ediția 2014. SABRE Awards este unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de PR din lume, iar anul acesta aniversează 10 ani de recunoaștere a valorilor în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

”Prezența constantă a românilor în juriile competițiilor de comunicare importante din lume confirmă nivelul ridicat al industriei și al specialiștilor noștri. Piața serviciilor de comunicare din România este de câteva zeci de ori mai mică decât cele din Europa de Vest, însă creativitatea, strategia și expertiza ne fac să concurăm de la egal la egal în competiții și ne așează la aceeași masă cu cei mai mari consultanți din domeniu.”, a declarat Ioana Mănoiu, managing partner GMP PR.

Cu o experiență de 15 ani în PR, Ioana Mănoiu conduce una dintre cele mai premiate agenții de PR din România, ce a câștigat peste 40 de premii în 8 ani. Palmaresul agenției include premii câștigate la SABRE Awards, European Excellence Awards, Digital Communication awards, Effie Awards, Romanian PR Award. În 2013, GMP PR a primit titlul de ”PR Innovator of the Year 2013” (oferit de Vodafone), în cadrul Romanian PR Award și a fost numită ”Agenția nr. 1 din România” (studiu BIZ pe reputația agențiilor de PR, 2013).

Ioana Mănoiu a fost desemnata în 2013 "Cel mai cunoscut om de PR din România”, conform unui studiu realizat de BIZ și Unlock Market Research pe 200 de companii. În 2011 International Advertising Association (IAA) i-a acordat premiul pentru “Excelență în PR-ul românesc”.

În 2010, Ioana a fost membru al juriului de PR la Cannes.

Premiile SABRE au o tradiție de 10 ani în Europa și de peste 20 de ani în SUA, iar festivalul este considerat una dintre cele mai importante competiții din industria de PR. Juriul este selecționat dintre seniorii industriei, atât din agenții, cât și din companii.

Mai multe despre SABRE Awards aflați aici: https://sabre-awards.com/emea/home.

Bucuresti, 25.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *