free download 78 travel guides written by experts

Ioana Blaj: De ZIUA mea mi s-a împlinit cea mai mare dorinta!

Ioana, vocea feminină din BINE DIMINEAŢA, şi-a sărbătorit ziua de naştere, în direct la Radio 21.

Colegii ei, Paul Ipate şi Bogdan Ciudoiu au pus la cale tot felul de surprize care au emoţionat-o pe Ioana până la lacrimi.

Oreste, CRBL şi Dan Chişu au fost primii care i-au urat “LA MULŢI ANI!” tinerei actriţe. Conversaţiile cu Radu Muntean (regizorul cu care a colaborat pentru “MARŢI, DUPĂ CRĂCIUN, care se află, de altfel, şi în spatele camerelor de filmat din lumea MAXIMIA), Guess Who şi Tudor Chirilă au impresionat-o puternic pe Ioana.

A fost cea mai frumoasă aniversare de până acum!, a declarat Ioana, care a împlinit astăzi 24 de ani.

Colegii m-au copleşit, m-au făcut să plâng cu toate surprizele pe care mi le-au pregătit. M-am simţit cea mai răsfăţată fiinţă de pe pământ. Paul şi Bogdan mi-au făcut unghiile, mi-au făcut masaj, mi-au adus 24 de kilograme de portocale, care cred că îmi vor ajunge nu mai mult de o săptămână, fiind fructele mele preferate. Am primit cele mai frumoase flori, am vorbit în direct cu soră-mea, am primit foarte multe mesaje de la ascultători, a povestit vocea feminină de la BINE DIMINEAŢA.

Cel mai emoţionant moment a fost întâlnirea cu actriţa pe care o iubeşte cel mai mult, o doamnă a scenei româneşti pe care o admiră şi o respectă enorm şi pe care nu avusese ocazia până acum s-o cunoască. Rodica Mandache, actriţa Teatrului Odeon, a venit în studioul RADIO 21, special pentru Ioana.

Să ştii că aş vrea să fiu în locul tău şi tu să fii în locul meu, a spus Rodica Mandache. Celebra actriţă i-a dăruit Ioanei prima carte scrisă de ea, cu o dedicaţie specială.

Invitată la BINE DIMINEAŢA, Cristina Bazavan, redactor şef al revistei TABU, a menţionat că Rodica Mandache va da viaţă unei poveşti de iubire, scrisă de Ioana Blaj pentru un eBook, iar înregistrarea se va regăsi pe varianta audio a acestui proiect.

La finalul emisiunii, rememorând toate surprizele care au copleşit-o, încă de la primele ore ale dimineţii, matinala de la Radio 21 le-a mulţumit colegilor, ascultătorilor şi tuturor persoanelor care i-au urat “LA MULŢI ANI!”

Este cea mai frumoasă zi din viaţa mea, susţine fericită vocea feminină din Bine Dimineaţa!

Cadourile, surprizele, persoanele dragi care i-au transmis cele mai emoţionante urări, pot fi regăsite pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 15.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *