free download 78 travel guides written by experts

Ioana Blaj a aflat chiar de la Camelia Șucu care este cheia unui business de sucess

Una dintre cele mai bogate și apreciate femei de afaceri din România, Camelia Șucu, a vorbit în emisiunea BINE DIMINEAȚA despre mediul de business și despre tipurile de investiții care merită făcute în România.

Ioana Blaj, vocea feminină din matinalul de la Radio 21 a fost curioasă să afle care sunt secretele unui business de succes şi, a provocat-o pe Camelia Șucu să impărtăşească ascultătorilor din experienţele ei în afaceri.

“Investesc în România pentru că am încredere în piețele emergente și urmăresc câștigul pe termen lung. Pe timp de criză, consider că sunt importante și nimerite investițiile în servicii (medicină, educație, turism) și în agricultură” a sfătuit-o Camelia Şucu pe tânăra Ioana.

Matinalii Paul, Ioana și Bogdan de la Radio 21 au mai aflat de la Camelia că „A fi bogat nu e nici rău, nici ușor.”

În opinia ei, Bogăția se poate măsura în nenumărate alte valori decât cele materiale. (…) Acum după atâția ani, știu ce să fac și cum să fac în afaceri. Să nu se mai considere că mediul de afaceri este un subiect tabu, pentru că n-a fost inventat pentru bărbațî. Businessul e un loc de muncă în care evoluează la fel de bine și bărbații și femeile”

Interesată în primul rând de calitate, Camelia Șucu recunoaște că adoră lucrurile frumoase, cu o poveste în spate, care, fiind semnate de anumiți oameni, costă mult, dar cele mai mari sume le-a cheltuit pentru sănătatea ei și a familiei, nu neapărat pentru a trata, ci mai ales pentru a preveni. Pentru celebra femeie de afaceri, sumele alocate menținerii sănătății reprezintă Cel mai bine cheltuiți bani.

Și, la fel ca prezentatorii emisiunii BINE DIMINEAȚA pe care-i ascultă zilnic, crede că foarte importantă este atitudinea pozitivă!

Recomandările Cameliei Şucu, în ceea ce priveşte un business de succes, pot fi ascultate pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 03.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *