free download 78 travel guides written by experts

Ioana Arsenie, noul Ambasador Elite Business Women la Bucureşti

Elite Business Women – cea mai mare companie de educație antreprenorială din România – anunță cooptarea în echipă ca Brand Ambasador a Ioanei Arsenie, consultant de business, cu o experiență de peste 17 ani.

Ioana Arsenie are o vastă experiență în consultanță financiară, fiscal și de management. A reușit să-și construiască propriul business de success după o carieră în multinaționale, unde a ocupat poziții de top în management – Chief Financial Oficer, Financial Business Partner și nu numai. De asemenea, Ioana Arsenie a implementat procese financiare și operaționale strategice la nivel de grup în Turcia, Grecia, Ucraina și Republica Moldova. În portofoliul său se află seria de evenimente “Trusted Adviser”,lansată de Ioana, care a reunit zeci de antreprenori în căutarea uneistrategii de business.

Ioana Arsenie

Conform studiilor, din cele 450.000 companii active în România, un număr de 300.000 au cifra de afaceri sub 100.000 euro şi realizează doar 3% din cifra de afaceri totală, având profitabilitate negativă, de -1%, în medie, 94% din companii au cifra deafaceri sub 1 milion euro şi 15% din cifra de afaceri.

“În condiţiile in care 10% din firme, preponderant mulţinationale, generează 90% din cifra de afaceri, iar productivitatea companiilor românesti este la nivelul a doar 60% faţă de companiile străine, este nevoie ca antreprenorii să lucreze la alt nivel, să crească valoarea adaugată create în companii. Astfel vor putea genera creştere sustenabilă”, a declarant Ioana Arsenie.

Perseverenţa, creativitatea, analizele şi cercetarile amănunţite, spiritul antreprenorial pe care Ioana le-a adus în toate proiectele cu care a interacţionat nu au rămas neobservate de către Bianca Tudor, fondator Elite Business Women: “Ne bucurăm să oferim calitatea de Ambasador Elite Business Women (EBW) la București antreprenoarei Ioana Arsenie, din două considerende: integritate și profesionalism. România mai are încă mult de lucru, atât din punct de vedere al culturii antreprenoriale, care este la stadiu embrionar, cât și al integrității mediului de afaceri. Astfel că, împreună cu Ioana Arsenie, ne dorim să creștem calitativ, nu neapărat cantititativ,mediul de afaceri bucureștean, prin evenimentele marca Elite Business Club, să ajutăm antreprenorii să lucreze în echipă, să stabilească parteneriate de afaceri și să constribuim la ideea de unitate a mediului de afaceri românesc”, a declarat Bianca Tudor, antreprenor și fondator al Elite Business Women.

“Sunt un partener de încredere, creativ, perseverent, care aduce valoare adăugată în toate proiectele cu care interacționez.Convingerea mea este că rezultatele excepționale se obțin cu oameni de valoare, aleși cu atenție, dar mai ales antrenați corespunzător. Îmi doresc ca, împreună cu Elite Business Women, să ducem antreprenoriatul feminin la nivelul următor”, a declarat Ioana Arsenie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *