free download 78 travel guides written by experts

Invitel International, distins cu premiul Best CEE Wholesale Offering

în cadrul galei Global Wholesale Telecommunications Awards 2008, organizată de către Capacity Media

Premiul a fost acordat Invitel International, grup din care fac parte Invitel, PanTel, Euroweb Romania şi Memorex Telex Communication

Euroweb Romania anunţă acordarea de către revista Capacity a premiului Best CEE Wholesale Offering grupului Invitel International. Decernarea premiului a avut loc în cadrul galei anuale Global Wholesale Telecommunications Awards 2008 organizată anul acesta la Amsterdam.

Din juriul competiţiei au făcut parte analişti recunoscuţi ai industriei de telecomunicaţii care activează în cadrul companiei de consultanţă ATLANTIC-ACM, cu sediul la Boston. Printre criteriile de jurizare s-au aflat calitatea serviciilor oferite, nivelul de performanţă, avantajele competitive ale produselor şi serviciilor oferite şi acoperirea geografică.

Revista Capacity este una dintre cele mai importante instituţii de presă cu autoritate în domeniul telecomunicaţiilor la nivel mondial, fiind distribuită lunar abonaţilor din 116 ţări. Capacity Media, cu sediul în Marea Britanie, este organizatorul galei Global Wholesale Telecommunications Awards 2008, eveniment creat pentru a acorda recunoaştere jucătorilor din telecomunicaţii care au reuşit să se impună în cadrul segmentului wholesale aplicând strategii şi tehnici eficiente.

Invitel International este în prezent cea mai mare companie de telecomunicaţii din Europa Centrală şi de Est, creşterea companiei având la bază fuziunea dintre Invitel, PanTel, Euroweb Romania şi Memorex Telex Communication. Focusul companiei este reprezentat de concentrarea eforturilor pentru expansiunea operaţiunilor în Turcia şi zona Caucazului. Printre cele mai recente realizări ale grupului se numără finalizarea reţelei dintre Istambul si Ankara, upgradarea şi extinderea reţelei europene de educaţie – proiect care asigură interconectarea principalelor centre universitare din Europa, precum şi acordurile încheiate pentru asigurarea unei acoperiri extinse în Georgia, Armenia şi Azerbaijan.

Bucuresti, 15.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *