free download 78 travel guides written by experts

Invitatie la veselie de Ziua Copilului

Nimic nu pare de ajuns când vrem să ne arătăm recunoştinţa şi bucuria faţă de un copil. Cu atât mai puţin când e vorba de o armată de prichindei. Înarmaţi cu veselie, poftă de cântece, joacă, desene şi poveşti, copiii până în 12 ani vor da năvală la Sala Palatului din Bucureşti, între 31 mai şi 4 iunie 2006.

Cu părinţi, bunici, fraţi mai mari sau mai mici, arlechini, clovni, pitici, zâne, prinţi şi alţi mii de artişti. Pentru ca Sala Palatului va deveni pentru cinci zile un taram al veseliei, al copilariei, de unde nu va lipsi nimic – dulciuri, jocuri, jucarii, concursuri de desen, cantec, dans si poaezie, expozitie de fotografie, videoproiectii de filme si desene animate, concerte si multe alte surprize.

Pentru că Estetik Media, cu sprijinul tuturor iubitorilor de copii, le-a pregătit o surpriză de proporţii – o desfătare „bambiloniană” unde fiecare pici va fi prinţ preţ de cinci zile. Însoţitorii sunt acceptaţi doar pentru a le spori bucuria.

Dacă sunteţi pregătiţi pentru o reîntâlnire cu personajele minunate ale copilăriei, vă aşteptăm să vă alăturaţi rândurilor de copii!
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *