metalshow

Invitati de top si talent culinar in bucataria MasterChef

Competiția gustului a continuat marți seară la PRO TV, cu probe de foc şi emoţii pe măsură. A fost una dintre cele mai tensionate seri de până acum din competiţia MasterChef, cu multe teste sub presiune.

Peste 2 milioane de români au urmărit ediția MasterChef difuzată ieri, iar minutul de maximă audiență înregistrat la 20:58 a strâns aproape 2.8 milioane de persoane în fața televizoarelor.

Ediția difuzată aseară a înregistrat 12.5 puncte de rating și 25.9% share în intervalul de difuzare 20:30 – 22:29, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Următorul post clasat a obținut 8.0 puncte de rating și 16.6% cotă de piaţă pe această categorie.

Pe segmentul publicului din mediul urban, PRO TV a fost lider de audiență cu 9.4 puncte de rating și 17.2% share. Următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 8.2 puncte de rating și 14.9% share.

Și la nivel național, PRO TV a fost lider cu o audiență medie de 11.3 puncte de rating și 20.4% cotă de piaţă, în timp ce locul secund a obținut 7.8 puncte de rating și 14.1% share.

Aventura celor 10 concurenţi rămaşi în competiţie a continuat marţi seară pe frontul de luptă de la baza militară Mihail Kogălniceanu. Cele două echipe s-au aflat într-un război culinar cu miză dublă. La finalul probei, cei 250 de militari au luat prânzul şi au decis echipa care a intrat la testul sub presiune. Cu toate că cei din echipa roşie au fost mult mai rapizi decât cei din echipa albastră, ei nu au reuşit să obţină decât 84 de voturi şi astfel au simţit gustul înfrângerii.

Concurenţii din echipa roşie au avut parte de 3 teste sub presiune care au debutat cu proba Cutia misterelor, ce a venit cu un risc major pentru ei. Pe langă ingredientele pe care le-au găsit pe fiecare banc de lucru au mai avut parte de o surpriză: sub fiecare tocător s-a aflat poza unei vedete pentru care ei au fost nevoiţi să gătească. Chiar dacă pentru unii dintre ei la început proba părea una simplă, ulterior şi-au dat seama că lucrurile nu sunt tocmai cum se aşteptau. Printre ingredientele care le-au fost puse la dispoziţie a existat unul care nu era tolerat de vedeta pentru care trebuiau să gătească şi pe care ar fi trebuit să-l ghicească.

Astfel că Ciprian a gătit pentru Cabral, Siserman pentru Andra, Rasty pentru Andi Moisescu, Isadora pentru Cătălin Măruţă şi Mirabela pentru Bebe Cotimanis.

Cei cinci invitaţi au fost încântaţi de preparate şi au golit farfuriile lăudându-i pe concurenţi. Însă, decizia a fost în mâna chefilor care l-au salvat pe Siserman datorită preparatului său executat ca la carte, Isadora a mers direct la duelul eliminatoriu, iar Cirpian, Rasty şi Mirabela la încă un test sub presiune. Pentru această nouă probă de foc, chef Patrizia le-a pregătit o provocare celor trei – a gătit un preparat, însă nu l-a terminat, lăsându-l fără un ingredient esenţial. Concurenţii au avut dificila sarcină de a ghici ingredientul care lipsea şi de a termina preparatul. Era vorba de o lasagna din care lipsea morcovul, însă niciunul nu a reuşit să îşi dea seama.

Mirabela a părăsit competiţia, Rasty a fost salvat, iar Cirpian a mers la duelul final alături de Isadora.

Testul eliminatoriu a adus noi provocări pentru cei doi. În bucătăria MasterChef şi-a făcut apariţia Ana Consulea – expert cofetar, care a gătit un tort de excepţie. Isadora şi Cirpian au fost nevoiţi să reproducă reţeta, fiind extrem de atenţi la Ana.

În cele din urmă, Isadora a rămas în competiţie, iar Ciprian a părăsit MasterChef din cauza multiplelor greşeli făcute în ultima probă.

Săptămâna viitoare, concurenţii vor face o călătorie în trecut şi vor fi faţă în faţă cu bucătăria antică la Castrul Roman Zalău. Tot atunci, vom vedea dacă ghinionul echipei roşii va lua sfârşit şi cum se vor descurca cei opt cu noile probe la care vor fi supuşi.

MasterChef – Prinde gustul competiţiei, la PRO TV!

Bucuresti, 26.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *