free download 78 travel guides written by experts

Invingem cancerul si pe terenul de fotbal

F.C. Dinamo Bucuresti sustine lupta impotriva cancerului la san, alaturandu-se campaniei «Nu am facut destul»

Derbiul dintre F.C. Dinamo si Rapid din data de 22 octombrie a strans, peste 16000 de spectatori pe spectaculosul stadion National Arena.

Dincolo de emotiile si incordarea unui derby de tradiție pentru fotbalul romanesc, începutul regalului fotbalistic a fost marcat de un gest extraordinar, venit din partea Clubului Dinamo.

Jucătorii din Stefan cel Mare au susținut printr-un mesaj de solidaritate campania "Nu am făcut destul", dedicată luptei împotriva cancerului de sân, demers susținuta si de Ioan Gyuri Pascu, Cornel Ilie de la Vunk si Andi Vasluianu. 

"Suntem alături de sotiile, prietenele noastre si toate femeile din România in cadrul acestei campanii de informare pentru preventia cancerului la san, un adevarat flagel al zilelor noastre. Va rugam sa mergeți la doctor, la controale regulate, pentru ca sanatatea este cel mai de prêt lucru pe care il avem", au declarat jucatorii echipei Dinamo.

Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer și Liga Româna de Cancer continuă în luna octombrie campania de informare “Nu am făcut destul”, cu mesajul: “Te rog, mergi la control! Când tu suferi, sufăr și eu!”.

Mai multe detalii pe www.invingemcancerul.ro.

Bucuresti, 24.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *