free download 78 travel guides written by experts

Investitiile subventionate sunt mai usor de controlat cu SocrateOpen 2.7

BITSoftware continuă politica de îmbunătăţire permanentă a soluţiilor sale de business şi lansează versiunea 2.7 a SocrateOpen ERP&CRM, care vine cu o serie de funcţionalităţi noi pentru companiile din producţie şi distribuţie.

Soluţia ERP&CRM open source furnizată de BITSoftware permite începând cu această nouă versiune, controlul complet al investiţiilor subvenţionate. Astfel, realizarea planului de investiţii, tranşele de subvenţionare şi plăţile aferente, pot fi urmărite în SocrateOpen, sistemul permiţând raportarea permanentă a situaţiei “planificat versus realizat”. Pentru volume mari de date, toate acestea pot fi uşor iniţializate prin import din surse externe. Totodată, prin realizarea investiţiilor se obţin imobilizări, care la rândul lor sunt gestionate în totalitate cu SocrateOpen.

Cu SocrateOpen 2.7, fluxul de livrare a produselor industriale este mult mai uşor de urmărit, datorită unei evidenţe clare a conţinutului coletelor pregătite de expediţie şi a unui control sporit asupra procesului de livrare. Sistemul permite, astfel, trasabilitatea produselor industriale pe tot traseul de distribuţie, de la ambalare şi până la destinatarul final, ţinând totodată o evidenţă clară a containerelor de transport, de la momentul pregătirii pentru expediţie şi până la reîntoarcerea acestora în gestiunea companiei. Se obţine, astfel, un control total asupra produselor, prin identificare individuală şi de grup.

O altă noutate adusă de versiunea 2.7 o reprezintă utilizarea dispozitivelor HandHeld pentru operaţiunile de recepţie, livrare, transfer şi inventar.. Această operaţiune se desfăşoară în paralel cu fluxul documentelor comerciale şi are drept scop eliminarea incidentelor de operare greşită, în cadrul procesului existând diferite nivele de confirmare, atât calitative cât şi cantitative.

Bucuresti, 12.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *