free download 78 travel guides written by experts

Investitiile Jidvei cresc estimarile privind productia

Jidvei estimeaza o productie cu 30% mai mare decat anul trecut, consecinta directa a investitiilor masive din ultimii ani

Jidvei, cel mai mare producator de vinuri albe seci si demiseci din segmentul premium, estimeaza o productie medie de struguri la hectar de 9000 kg pentru acest an, cu 30% mai mult decat anul trecut. Cresterea estimata reprezinta rezultatul direct al investitiilor facute pana acum la Jidvei in reabilitarea suprafetelor de vie, investitii incepute in 2006 si care, la final, vor insuma 11 milioane euro. Din acestea, valoarea investitiilor din 2007 este de 5 milioane euro.

Reabilitarea suprafetelor a fost urmata in 2008 de dotarea lor cu masini agricole moderne si de aplicarea de tehnologii viticole ecologice, valoarea acestor proiecte depasind 1 milion de euro.

Prin investitiile realizate in ultimii ani, Jidvei urmareste atat consolidarea pozitiei de lider pe segmentul premium al vinurilor albe seci si demiseci, cat si mentinerea tendintei de crestere inregistrate in ultimii ani in productie si vanzari.

Bucuresti, 03.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *