free download 78 travel guides written by experts

Investitii de €300 mil in constructia pensiunilor din Romania

In ultimii ani apetitul turistilor pentru vacantele traditionale a devenit atat de mare incat pensiunile abia mai fac fata cererii. Dezvoltarea de pensiuni turistice a fost putin exploatata pana acum dar s-a dovedit a fi o afacere atat de profitabila in Romania zilelor noastre incat in 2007 s-au investit peste €300 mil in acest segment al turismului.

Profitabilitatea unei afaceri de acest gen depinde in primul rand, de amplasare. Astfel Raportul de piata al hotelurilor si pensiunilor realizat de compania IBC Focus releva faptul ca investitorii prefera zone precum Bran-Moeciu, care a cunoscut un adevarat boom din acest punct de vedere, Maramures, Bucovina, Vrancea, zone ce vor continua sa se dezvolte in anii ce urmeaza.

Sesizand oportunitatile pe care imobiliarul turistic il ofera marilor si micilor investitori, IBC Focus a lansat Raportul de piata privind noile investitii din industria hoteliera. Studiul cuprinde:
– Lista cu 110 hoteluri si pensiuni in constructie, plus date de contact ale beneficiarilor si chiar ale constructorilor, locatie si detalii despre fiecare obiectiv
– Evolutii si tendinte din industria hoteliera
– Topul investitorilor in industria hoteliera
– Studii si analize legate de sectorul hotelier din Romania.

Bucuresti, 03.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *