free download 78 travel guides written by experts

Investitie Fresenius de 100.000 de euro pentru Sectia de Dializa a Spitalului Judetean Deva

· Hunedoara este unul dintre judeţele României cu cei mai mulţi pacienţi dializaţi la milion de locuitori, situându-se pe poziţia a 11-a.
· Pacienţii din secţia de dializă a Spitalului Judeţean Deva vor beneficia de terapia de hemodiafiltrare.

Fresenius Medical Care România, lider mondial si naţional în domeniul dializei, a sponsorizat modernizarea secţiei de dializă din Spitalul Judeţean Deva. Investiţia în valoare totală de 100.000 Euro a fost utilizată de managementul spitalului pentru reamenajarea secţiei de dializă şi îmbunătăţirea condiţiilor de tratament oferite pacienţilor. Compania Fresenius a dotat secţia cu echipamente de ultimă generaţie, înlocuind maşinile de dializă uzate. Noile aparate asigură pacienţilor, pe lângă tratamente de calitate, sigure şi eficiente şi accesul la procedura de hemodiafiltrare.

„Mulţumim companiei Fresenius pentru sprijinul acordat continuu în ultimii ani. Atât sprijinul financiar, cât şi echipamentele medicale oferite, reprezintă o valoare adăugată pentru spitalul nostru. Alături de Fresenius am asigurat pacienţilor dializaţi din spital condiţii mult mai bune de tratament şi am facilitat activitatea cadrelor medicale. În plus, ajutorul companiei este cu atât mai necesar şi lăudabil, cu cât în prezent sistemul public sanitar românesc se confruntă cu serioase probleme financiare şi administrative”, a declarat Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Deva, George Silviu Didilescu.

Hunedoara se numără printre judeţele cu cel mai mare număr de bolnavi trataţi prin dializă la milion de locuitori (465), situându-se la sfârşitul anului 2010 pe locul al 11-lea în topul judeţelor din România (conform datelor Registrului Renal Român).

„În centrul activităţii Fresenius este întotdeauna pacientul. Ne concentrăm în permanenţă pe îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor dializaţi şi creşterea speranţei de viaţă a acestora. Acest angajament îl respectăm atât în centrele noastre private, prin practicarea unor standarde înalte de calitate – deţinem 25 de centre de dializă în toată ţara, unul dintre ele chiar în Deva, cât şi prin suportul oferit sistemului public sanitar. Acest sprijin este o dovadă a angajamentului nostru faţă de pacienţii din România. Vom continua să ne implicăm şi să susţinem şi pe viitor Spitalul Judeţean Deva”, a punctat Dr. Dan Nicula, Director Operaţional Fresenius Medical Care România.

Despre Fresenius NephroCare România

Fresenius NephroCare România deţine în prezent 25 de centre de dializă în toată ţara. Fiecare centru Fresenius este dotat cu echipamente de ultimă generaţie şi respectă standarde internaţionale de performanţă medicală. Aplicarea în clinici a ghidurilor de bune practici în dializă, a ghidului de igienă, precum şi monitorizarea permanentă a activităţii prin instrumente specifice de management asigură o intervenţie terapeutică promptă, de corectare a parametrilor de tratament în funcţie de condiţia medicală a fiecărui pacient. Astfel, tratamentele sunt urmărite la toate nivelurile: procedural, tehnic şi medical, respectându-se standarde bine definite.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.fresenius.ro

Despre reţeua internaţională Fresenius Medical Care

Fresenius Medical Care este lider mondial în produse şi servicii de dializă, având o experienţă de peste 40 de ani în acest domeniu. Din reţeaua internaţională fac parte peste 2.700 de clinici, care asigură un tratament sigur şi eficient pentru mai mult de 210.000 de pacienţi.

Bucuresti, 08.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *