metalshow

Investitia in securitatea IT devine profitabila

Noutăți din domeniul soluțiilor pentru securitatea IT vor fi prezentate la Conferința de Tehnologie Agora

Agora Group organizează maine, 07 aprilie 2011, Conferința de Tehnologie Agora cu tema IT Security Solutions. Evenimentul va avea loc la Hotelul Intercontinental din București, sala Ronda, începând cu ora 9.30.

Încă de la început o soluţie de securitate atent gândită, planificată şi bugetată are darul de a genera profituri. Astfel, pe lângă factorii de bază ce determină decizia de achiziţie, anume costul, calitatea şi funcţionalitatea, în ecuaţie au început să apară, în sfârşit, şi factori suplimentari.

Printre aceştia, mai ales în organizaţiile de mari dimensiuni, se includ numărul de resurse umane implicate pentru întreţinerea soluţiei, numărul de ore/persoană necesare pentru implementarea, menţinerea şi intervenţia în caz de incident, ş.a.m.d. Sunt factori care fac ca investiţia în securitatea IT să prevină pierderi, dar și să crească productivitatea, pentru ca angajaţii să se poată concentra mai bine la obiectul de activitate al afacerii. Şi astfel, investiţia în securitatea IT devine profitabilă.

Conferinţa Agora dedicată soluţiilor de securitate IT aduce în faţa audienţei câţiva din cei mai importanţi furnizori din domeniu, precum G Data Software, Star Storage, Kaspersky Lab, Class IT, cu scopul declarat de a ajuta la luarea unor decizii de achiziţie care să contribuie decisiv la schimbarea perspectivei legate de soluţiile de securitate, de la cheltuieli necesare de protecţie, la investiţii generatoare de eficienţă a afacerii.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRwave, PRwave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends și Digital Trends. Alți parteneri: ESET NOD 32, Silensec, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Bucuresti, 06.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *