free download 78 travel guides written by experts

“Investeste in Romania” – program special la The Money Channel in ziua alegerilor

In ziua alegerilor, televiziunea de business The Money Channel va difuza o serie de emisiuni speciale, care isi propun sa prezinte Romania prin prisma oamenilor de afaceri, principalilor parteneri economici si personalitatilor proeminente ale tarilor care investestesc in Romania.

Intitulat „Investeste in Romania”, programul The Money Channel va include dezbateri pe teme economice si sociale, interventii live, jurnale de stiri la fiecare fix, incepand cu ora 07:00, dar si editii speciale, care vor da posibilitatea telespectatorilor sa urmareasca ultimele evenimente dinaintea votului popular de duminica, dar si sa inteleaga cum vad strainii Romania, cu ocazia acestui eveniment major.

Sub egida „Romania Strainilor”, incepand cu ora 11:00 pana la ora 19:00, The Money Channel va prezenta Romania, in preajma alegerilor, asa cum este vazuta de strainii din business, de reprezentantii ambasadelor, de agentiile de presa straine, dar si de romanii din strainatate. Fiecarei tari – Austria, Franta, Anglia, Germania, Spania, Italia, China, Rusia, SUA – ii va fi dedicat aproximativ o ora, in care vor fi prezentate reactiile oamenilor de afaceri si oficialilor in acest moment de schimbare, dar si impactul asupra relatiilor economice dintre Romania si tarile respective.

Daniel Apostol va discuta pe aceeasi tema cu jurnalistii Hotnews.ro, in cadrul emisunii „Meet The Press”, incepand cu ora 19:00. The Money Channel va transmite live, din redactia Hotnews.ro, unde vor fi prezenti Cristian Pantazi , redactor sef, Dan Tapalaga, editor coordonator si Adrian Novac – coordonator newsroom.

De la ora 20:00, in cadrul emisiunii „Guvernul de criza”, Dan Suciu alaturi de Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) si Cristian Pravan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) vor discuta pe marginea solutiilor pe care trebuie sa le adopte un guvern intr-o perioada de criza.

Imediat dupa inchiderea urnelor, la ora 21:00, The Money Channel va oferi telespectatorilor primele estimari ale rezultatului votului, moment in care va transmite si o editie speciala dedicata business-ului si alegerilor, privite prin perspectiva potentialilor castigatori. Editia speciala, unde vor fi interventii live, va fi moderata de Radu Soviani. De asemenea, oameni de afaceri, analisti si jurnalisti vor dezbate si vor comenta alaturi de Dan Suciu cele mai importante momente ale zilei.

Bucuresti, 27.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *