free download 78 travel guides written by experts

Inventiile romanilor, discutate de Andi Moisescu in Apropo TV

Duminică, de la 14:00

Duminică, 25 mai, de la ora 14:00, Andi Moisescu va discuta, alături de invitaţii săi din această ediţie, care sunt cele mai uimitoare invenţii ale românilor. În plus, invitatul special de la rubrica “România care este” va fi Tudor Giurgiu, care povesteşte despre noutăţile din acest an de la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Materialul principal al ediţiei de duminică este despre invenţiile românilor, care vor fi intens dezbătute de comentatorii invitaţi de Andi Moisescu: George Buhnici, Costi Diţă şi Ilinca Vandici. În aprilie 2014, pentru al treilea an consecutiv, românii au fost marii câştigători la Salonul de Inventică de la Geneva, cu 18 medalii de aur, 8 medalii de argint, 4 medalii de bronz şi 17 premii special, la care se adaugă şi marele premiu pentru invenţia IRewind.

Invenţiile prezentate în emisiune vor fi de tot de felul, de la cele mai serioase până la cele mai amuzante: de la şapca pentru nevăzători, capsula antiseismică, până la instalaţia pneumatică folosită la scuturat pomi.

După aceea, în platou la “România care este”, Andi l-a invitat pe Tudor Giurgiu, care va vorbi despre a XIII-a ediţie a TIFF şi despre personalităţile invitate. TIFF 2014 va avea loc la Cluj-Napoca, între 30 mai şi 8 iunie.

În plus, la rubrica de advertising, juraţii MasterChef, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, vor comenta, alături de Bogdan Naumovici, reclamele unor branduri alimentare.

Emisiunea Apropo TV este difuzată în fiecare duminică, la PRO TV.

Bucuresti, 22.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *