free download 78 travel guides written by experts

Invent Media isi extinde activitatea si adauga noi cladiri

si suporturi de publicitate indoor in portofoliu

– Invent Media isi extinde activitatea oferind noi spatii de publicitate indoor
– Agentia isi adauga inca sase cladiri de birouri in locuri premium in Bucuresti
– Invent Media ofera companiilor noi suporturi ce aduc vizibilitate sporita afiselor

Invent Media – www.inventmedia.ro –,  unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata publicitatii in lift, cu o activitate de peste trei ani de zile isi extinde activitatea si ofera si alte spatii indoor precum cele de asteptare, spatii de tranzit, zonele unde se asteapta liftul etc.

Recent agentia a adaugat in portofoliul sau inca sase cladiri premium in zone precum Piata Victoriei, Floreasca etc. imbogatindu-si astfel portofoliul si aducand plus de calitate pentru clienti si parteneri. Un element de noutate adus de agentie este faptul ca pentru piata cladirilor de birouri introduce suporturi noi: casete luminoase – totemuri elegante. Acestea ofera o buna vizibilitate datorita atat amplasarii lor si dimensiunilor generoase, cat si calitatii imaginii imprimate, fiind astfel posibila expunerea chiar si a celor mai exigente branduri.

“Noile cladiri adaugate in portofoliu aduc cu sine consolidarea Invent Office – serviciu de publicitate indoor dezvoltat pentru a atinge un public tinta activ, tanar pe care il regasim in cladirile de birouri” a declarat Eduard Petrescu, Managing Partner, Invent Media. Acesta a continuat: „Suporturile noi au fost alese cu atentie pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune conditii de expunere pentru publicitatea indoor si pentru a pune astfel in valoare cat mai bine un brand. Am ales suporturi de dimensiuni mai mari pentru eficienta comunicarii in primul rand atunci cand vorbim despre spatii intens traficate precum cladirile de birouri”.

Se poate spune ca este clar ca cu cat e mai mare un suport cu atat este mai spectaculos, atrage mai usor privirile celorlalti, totul bineinteles cu o conditie: aceea de a se integra optim in peisaj, de a nu deranja privirea, de a nu face nota discordanta cu ambientul. Noile suporturi de publicitate indoor puse la dispozitia celor interesati de catre agentia Invent Media au dimensiuni si caracteristici perfect adaptate pentru o vizualizare optima a mesajului publicitar. De asemenea acestea au avantajul ca fie si in conditii mai slabe de iluminare a ambientului, suportul este eficient, imaginea fiind iluminata din spate, iar afisul putand fi usor remarcat de oricine.

Invent Media este unul dintre principalii jucatori pe piata publicitatii indoor din Romania, operand impreuna cu partenerii sai o retea de lifturi si spatii indoor la nivel national si oferind trei tipuri de pachete de servicii: Home, Office si Mall.

Agentia a derulat campanii cu succes pentru clienti precum: Romtelecom, Bosch, Allianz, Class, Millennium Bank, Skol, Romcar Motors, KFC, Jeep, Toshiba, BRD, Hyundai Motor, Mega Image, Leumi Bank, DHL, Subaru, GlaxoSmithKline, Pizza Hut, La Fantana, Interauto, Mit Motors, Marshal Turism, Loyalia, etc.

Pe langa spatiul propriu zis pe care il inchiriaza, Invent Media ofera servicii integrate, de monitorizare, mentenanta si consultanta, avand cel mai bun pret al pietei si o rata de raspuns de 100% la cererile de oferta primite.

Bucuresti, 01.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *