free download 78 travel guides written by experts

Invata sa traiesti sanatos de Valentin Fuster si Josep Corbella – Corint

Eminentul cardiolog Valentín Fuster este directorul Institutului Cardiovascular al spitalului „Mount Sinai” din New York, preşedintele comitetului ştiinţific al Centrului Naţional de Cercetări Cardiovasculare din Spania şi preşedinte al Federaţiei Mondiale a Inimii. Pentru activitatea ştiinţifică, Valentín Fuster a primit cele mai înalte distincţii de la prestigioase organizaţii de cardiologie din lume: Asociaţia Americană a Inimii, Colegiul American de Cardiologie, Societatea Europeană de Cardiologie şi Societatea Interamericană de Cardiologie.

Cartea Învaţă să trăieşti sănătos (scrisă în colaborare cu ziaristul Josep Corbella) cuprinde sfaturi de bază pentru îngrijirea sănătăţii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii. Structurată astfel încât să poată fi citită de la început până la sfârşit precum o povestire, dar şi pentru a permite fiecărui cititor să înceapă cu acele capitole care îl interesează, cartea prezintă într-un limbaj accesibil ceea ce medicina cunoaşte astăzi despre problemele de sănătate care îi preocupă cel mai mult pe oameni: controlul greutăţii, alimentaţia ideală, colesterolul, activitatea fizică, tensiunea arterială, investigaţiile medicale, consumul de alcool, dependenţa de tutun, stresul, ba chiar implicaţiile tristeţii şi ale fericirii asupra sănătăţii.

Învaţă să trăieşti sănătos este o carte despre sănătate care nu interzice nimic, care nu impune nimic şi care prezintă ultimele date ştiinţifice privind modalităţile de prevenire a afecţiunilor evitabile şi de întârziere a îmbătrânirii.

Format: 15 x 23 cm; 320 pagini
Preţ: 47,50 lei

Bucuresti, 02.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *