metalshow

INTUITEXT pe iPod

Cel mai popular player din lume, iPod, va reda lecţiile interactive de ultimă generaţie INTUITEXT, produse de divizia de software educaţional a Softwin. Proiectul este realizat de compania românească Softwin împreună cu IRIS SA, reprezentantul local al companiei americane Apple, care produce playerul multimedia iPod.

INTUITEXT, liderul pieţei româneşti de software educaţional, va prezenta în premieră prima soluţie educaţională mobilă din România cu ocazia târgului de carte de la Gaudeamus (Romexpo, 22-26 nov). Proiectul are la bază un concept inovator, care permite tinerilor să acceseze conţinutul educaţional oriunde s-ar afla, pe propriul iPod.

Lansat în 2001, playerul iPod reprezintă exponentul revoluţiei digitale, care a schimbat modul în care utilizatorul accesează conţinutul multimedia, fie că este vorba de muzică, clipuri, text sau celebrele “cărţi audio” (audiobooks). Astăzi, iPod a devenit a devenit un simbol cultural al începutului noului mileniu, fiind folosit de peste 60 de milioane de utilizatori din întreaga lume.
 
Lecţiile sunt pe format video, deci pot fi redate pe playerul care recunoaşte clipurile şi formatele de film. Proiectul INTUITEXT este dedicat reprezentanţilor generaţiei active, aflaţi mereu în mişcare şi conectaţi la ultimele tehnologii. Conţinutul multimedia eLearning poate fi accesat oricând şi de oriunde, într-o pauză la şcoală, în staţia de autobuz sau în drumul către casă. Modul atractiv şi uşor de înţeles în care este prezentată informaţia transformă învăţarea într-o experienţă atractivă şi plăcută.
 
 „Elevii din ziua de astăzi au cu totul altfel de preocupări şi aşteptări faţă de generaţiile trecute. Cu toate acestea, şcoala se face în cele mai multe cazuri după metode din ce în ce mai puţin atractive pentru tineri. INTUITEXT  readuce elementul „cool” în procesul de învăţare şi permite tinerilor să acceseze informaţia pe dispozitivele mobile pe care le folosesc zi de zi, precum iPod”, a declarat Sorin Guleac, Director Comercial INTUITEXT Educaţional.
 
Vizitatorii standului INTUITEXT organizat în cadrul târgului de carte Gaudeamus vor putea testa iPod-urile educaţionale, precum şi celelalte noutăţi pe care producătorul român le-a pregătit. Este vorba de cele mai noi volume din seria „Geometrie: între joc şi nota 10”, denumite “La voia zeilor” şi “Comoara tâlharilor”, care se adresează elevilor de clasa a VII-a.

Bucuresti, 21.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *