metalshow

Intreprinderile castiga noi resurse de a-si optimiza investitiile in portofoliul de proiecte

Oraclesă-şi mărească productivitatea şi să-şi îmbunătăţească transparenţa

Pe scurt

Când vine vorba de luarea deciziilor esenţiale pentru investiţiile companiei, mizele nu au fost niciodată mai mari. Liderii trebuie să aleagă cu atenţie dintr-o serie de iniţiative care se află într-o continuă creştere, dar alegerile neinformate pot afecta în mod negativ operaţiunile, competitivitatea şi rentabilitatea.

Primavera Portfolio Management 9.1 de la Oracle oferă noi capacităţi de flux de lucru şi de administrare, precum şi suport extins de browser, pentru a oferi un nivel crescut de flexibilitate, înţelegere şi productivitate în luarea deciziilor privind portofoliul de proiecte. Noua versiune le oferă organizaţiilor putere suplimentară de a prioritiza şi de a optimiza portofoliul de investiţii ale companiei şi de a reduce cheltuielile inutile sau redundante.

Informaţii esenţiale

 • Oracle a anunţat astăzi lansarea Primavera Portfolio Management 9.1, care oferă noi capacităţi de flux de lucru şi de guvernare ce ajută organizaţiile să ia decizii mai informate, la timp, cu privire la investiţiile enterprise strategice, optimizarea utilizării resurselor şi reducerea deşeurilor.
 • Fluxurile de lucru extinse şi declanşările precoce ale alertelor aduc noi niveluri de automatizare a administrării proiectelor de portofoliu, permiţându-le organizaţiilor să accelereze şi să îmbunătăţească precizia deciziilor cu privire la investiţiile strategice, productivitatea resurselor şi creşterea transparenţei.
  • Utilizatorii pot efectua căutări pe baza unor criterii multiple, cum ar fi statutul sau data de început, şi să acţioneze asupra rezultatelor căutării – extinderea în proiecte şi investiţii şi îmbunătăţirea guvernanţei pentru optimizarea investiţiilor şi utilizării resurselor.
  • Organizaţiile pot îmbunătăţi înțelegerea proceselor de guvernare cu link-uri noi către multiple caracteristici ale fluxului de lucru, cum ar fi diagrame de flux şi rapoarte de instanţă.
  • Managerii pot face aprobări, pot lua decizii mai rapid şi pot evita întârzierea proiectelor datorită notificărilor prin e-mail care conţin acum link-uri către sarcini specifice.
  • Suportul extins pentru browsere de Internet simplifică accesarea soluţiei. Primavera Portfolio Management 9.1 suportă versiunile 8, 9, 10, și 11 ale Microsoft Internet Explorer.
  • Un nou proces de planificare şi control le permite organizaţiilor să clarifice obiectivele strategice de investiţii, prezentându-le în moduri măsurabile, propune iniţiative care se aliniază cu strategiile şi misiunile propuse şi prioritizează şi selectează investiţiile cu potenţial de afaceri puternice pentru a justifica acţiunile.
  • Îmbunătăţirile permit, de asemenea, un management proactiv al portofoliului, cu capacitatea de a urmări activităţile, de a revizui performanţa portofoliului în timp real, de a compara datele pentru a identifica lacunele şi problemele potenţiale, şi de a regla cursul – creşterea, scăderea sau retragerea fondurilor de investiţii, dacă este cazul.

Citate

“Fiecare organizaţie se confruntă cu decizii critice care ţin de investiţii – nicio companie nu ar putea funcţiona fără acestea”, a declarat Mike Sicilia Senior Vice President şi General Manager, Oracle Primavera Global Business Unit. “Primavera Portfolio Management 9.1 de la Oracle le oferă organizaţiilor un proces simplu de luare a deciziilor prin configurabilitatea şi flexibilitatea de neegalat, permiţându-le organizaţiilor din sectorul public şi privat să ofere rezultate măsurabile printr-o soluţie uşor de folosit. Aceasta ajută organizaţiile să se focuseze pe ceea ce au nevoie să investească, în timp ce rămân deschise oportunităţi alternative, care ar putea să accelereze aceste iniţiative, să reducă costurile acestora şi să optimizeze utilizarea resurselor din cadrul întreprinderilor.

Redwood Shores, Calif., 24.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *