free download 78 travel guides written by experts

Întrebări frecvente despre ceasuri automatice

Când vine vorba de ceasuri barbatesti, există o categorie care mereu intrigă oamenii dar și ridică întrebări: ceasuri automatice. Ce sunt ele, de ce le caută lumea și de ce ar trebui să le încerci? Aici vei găsi răspunsuri la toate aceste întrebări și nu numai.

Ce sunt ceasurile automatice?

Un ceas automatic este practic un ceas mecanic care nu necesită întoarcere dacă este purtat regulat. Mecanismul obține energia de funcționare prin mișcările mâinii pe care porți ceasul. Astfel, dacă îl vei purta 8-10 ore într-o zi, nu va fi nevoie să-l întorci ziua următoare. De aceea, pentru a obține beneficiile maxime ale unui ceas automatic, îți recomandăm să-l porți mai multe zile la rând. Prin comparație, ceasurile mecanice necesită întoarcere zilnică indiferent de cât timp le porți întrucât ele își iau energia doar prin întoarcerea cheiței, nefiind afectate în niciun fel de mișcările mâinii.

De ce vor oamenii ceasuri automatice?

Această categorie de ceasuri barbati este foarte căutată datorită designului deosebit care atrage atenția. Multe din aceste ceasuri au capacul transparent astfel încât mecanismul este vizibil, devenind chiar el un element important de design. Stilul ceasurilor automatice este unul elegant care se potrivește atât unei petreceri cât și într-un mediu de afaceri sau la o ținută smart casual.

ceasuri barbati

De ce să cumperi un ceas automatic?

Noi nu-ți putem spune de ce să cumperi tu acest tip de ceas, dar îți putem arăta de ce au făcut-o alții. Întrebați de ce au ales ceasuri automatice, clienții tind să răspundă cu variații ale aceleiași idei: pentru că arată bine și e diferit. Este designul un motiv suficient de bun pentru tine?

Dacă mai ai nevoie de convingere, iată câteva alte motive. Ceasurile automatice sunt în general de o calitate superioară atât în ceea ce privește mecanismul, cât și finisajele. Modelul va impresiona dând impresia că ești un cunoscător de ceasuri barbati și putând fi adesea o modalitate de a iniția o conversație. Pe lângă asta, mulți oameni privesc achiziționarea unui ceas automatic ca pe o investiție, lucru adevărat pentru cei care sunt dispuși să plătească un preț mai ridicat pentru un model de calitate superioară.

La ce să te uiți când cumperi un ceas automatic?

Este recomandat să întrebi de autonomie și rezistență la apă. Ceasurile automatice sunt făcute să funcționeze permanent dacă nu le dai jos de la mână, dar asta nu este o idee foarte bună întrucât vor apărea semne de uzură exterioară destul de rapid. Este suficient să îl porți în timpul zilei pentru ca el să meargă și a doua zi fără întoarcere.

Majoritatea au o autonomie mai mica de 48 de ore indiferent de cât de scumpe ar fi. Rezistența la apă este importantă pentru a afla dacă trebuie dat jos în tipul spălării pe mâini. Ele nu sunt făcute să fie imersate complet în apă. Dacă asta este ceea ce cauți, îți sugerăm ceasuri barbati tip sport cu mecanism quartz și curea din silicon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *