free download 78 travel guides written by experts

Intrebare Bosch: Meritati sa fiti rasfatati de Mos Craciun cu un aparat Bosch VeroCafe Latte?

Crăciunul este acea perioadă magică a anului în care minunile sunt posibile, cei dragi ne sunt aproape, suntem mai buni şi mai deschişi către cei de lângă noi. De Crăciun, cei mici şi cei mari caută să facă bucurii celor dragi, îşi pun dorinţe, îi scriu scrisori lui Moş Crăciun şi aşteaptă cu nerăbdare să fie răsplătiţi pentru că au fost cuminţi un an întreg. Propunerea Bosch pentru un cadou deosebit este espressorul de cafea VeroCafe Latte cu tehnologie Barista, care poate fi folosit pentru a prepara cafea, cappucino sau espresso.

Cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, Bosch a reuşit să doteze automatul de cafea espresso VeroCaffe Latte cu măiestria tehnică şi profesională a unui veritabil barista, specialist italian în arta preparării cafelei. Pentru a obţine temperatura perfectă de preparare, presiunea ideală pentru espresso şi spuma cremoasă de lapte pentru cappuccino, în loc de zeci de ani de experienţă sunt necesare doar câteva manevre şi o simplă apăsare pe buton. Tehnologia Barista de la Bosch oferă toate elementele esenţiale pentru obţinerea unei arome deosebite şi permite iubitorilor de cappuccino, espresso sau Latte Macchiato să-şi prepare cafeaua favorită simplu şi rapid.

Pentru mai multe informaţii despre espressorul de cafea VeroCafe Latte, puteţi vizita pagina de internet: //www.bosch-home.ro/detalii-noutati.html?30=&31=4XiyjMuAPk0&32=&14=.

Bucuresti, 12.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *