free download 78 travel guides written by experts

“Intre vis si realitate” de Elena Calapereanu – expozitie de pictura

Intre munca de birou si viata de familie, intre doua varste, intre zi si noapte, “intre vis si realitate” – asa s-ar putea descrie curajul Elenei Calapereanu, pictor debutant, de a-si da frau liber imaginatiei la o varsta la care cei mai multi dintre noi au si uitat, poate, de acest concept.

Angajata a celui mai mare grup de media din Romania si avand un program zilnic de lucru de aproape zece ore, Elena Calapereanu si-a propus, la frumoasa varsta de 37 de ani, sa demonstreze prin tablourile sale ca ”niciodata nu este prea tarziu sa iti indeplinesti un vis”:

“Pentru mine aceasta expozitie este un test. Vreau sa dovedesc ca se poate, ca nu este prea tarziu ca la 37 ani sa incepi ceva nou, total diferit de ceea ce ai facut pana atunci”, a declarat Elena.

Expozitia, al carei vernisaj va avea loc in data de 22 februarie, de la ora 19:00, va cuprinde 40 de tablouri realizate in tempera, pe panza. Despre lucrarile sale, Elena povesteste:

„Vara trecuta m-am inscris la cursul de pictura organizat de Altelierul de Creatie Sultana. Pana atunci nu mai pictasem niciodata. Pasiunea pentru arta, insa, si nevoia de a iesi din rutina zilnica mi-au dat puterea ca, dupa ora 21:00, cand o zi normala s-ar fi incheiat, sa pot picta pana tarziu, dupa miezul noptii. Fiecare tablou a devenit o provocare, astfel ca nu mai puteam gasi linistea pana nu il terminam”.

Visul Elenei Calapereanu va deveni, asadar, realitate incepand din 22 februarie si pana pe 18 martie, interval in care iubitorii de arta sunt invitati sa ii descopere tablourile la Atelierul Sultana, din Calea Grivitei, Nr. 403, in fiecare zi, intre orele 11:00 – 17:00.

Bucuresti, 15.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *