free download 78 travel guides written by experts

Intre 11 si 13 noiembrie – Early Black Friday la Baby Boom Show

Jumatatea lunii noiembrie aduce la ROMEXPO cea de a treia editie din acest an a Baby Boom Show – Targ pentru copii de 0 – 7 ani si viitoare mamici.
Discount-uri de pana la 75%

Timp de trei zile (intre 11 si 13 noiembrie), expozantii au pregatit o avanpremiera pentru Black Friday, promitand reduceri ce pleaca de la 10% si ajung pana la 75%.

Carucioare cu multiple functionalitati, scaune auto realizate conform noilor reglementari in domeniu, accesorii de ultima generatie pentru hranirea bebelusilor, hainute, produse pentru ingrijirea copiilor, banci de celule stem si clinici medicale, mobilier  – sunt doar o mica parte din ceea ce vizitatorii pot gasi la ROMEXPO.

In plus, organizatorii au pregatit o serie de workshop-uri pe teme de actualitate: vaccinarea si autismul, curs de parenting, somnul bebelusului si o multime de momente artistice care vor inveseli atmosfera.

Pentru a veni in ajutorul tinerilor parinti si la aceasta editie vor fi oferite consultatii gratuite de kinetoterapie, logopedie si stomatologie in cadrul clinicii KinetoBebe.

Primii 1.000 de vizitatori – premii garantate
La Baby Boom Show, primii 1.000 de vizitatori vor primi garantat cate un cadou constand in incalzitoare si sterilizatoare, biberoane, pompe de san, jucarii textile si accesorii.

Baby Boom Show pe scurt:
► 11 – 12 noiembrie 2016, zilnic intre orele 10:00 – 18:00
► 13 noiembrie 2016, intre orele 10:00 – 17:00
Acces GRATUIT pe baza de invitatie online valabila doar pentru ziua de 11 noiembrie 2016

ACCES AUTO:
► POARTA D – GRATUIT
► POARTA B (B-dul Expozitiei)  3 Ron/ora
► Tarif bilet intrare in pavilioanele C4 – C5:  10 Ron
www.babyboomshow.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *