Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Între 11 iunie-11 iulie, cele mai importante meciuri de fotbal ale anului vin în direct #PePROMENADA MALL

Cele mai importante meciuri de fotbal ale anului, așteptate cu emoție de suporteri, se apropie cu pași repezi, iar Promenada Mall a pregătit cadrul perfect pentru o experiență de vizionare în deplină siguranță. Între 11 iunie–11 iulie, pasionații de fotbal sunt așteptați pe terasa exterioara Promenada Mall de la nivelul 2, unde vor putea urmări în direct cele mai tari meciuri ale anului, pe 1 ecran uriaș. Meciurile vor fi difuzate zilnic, conform programului oficial al competiției sportive, în trei intervale orare: de la orele 16.00, 19.00 și 22.00, iar accesul este gratuit.

Programul complet al difuzării meciurilor de fotbal poate fi consultat aici https://promenada.ro/evenimente/vizioneaza-live-meciurile-de-fotbal/.

Vizionările se vor face în aer liber, în condiții de deplină siguranță, iar vizitatorii se vor putea relaxa alături de prieteni, savurând preparatele favorite de la restaurantele și cafenelele din centrul comercial. Promenada Mall susține evenimentele importante din comunitate și pune la dispoziția vizitatorilor experiențe cât mai plăcute și mai sigure.

Stories post

Mai mult, vara aceasta la Promenada clienții sunt invitați să se bucure de workshop-urile culinare, sportive, de fashion sau beauty, pregătite special pentru cei care se înscriu pe website https://promenada.ro/descopera-noi-pasiuni-pentru-un-nou-stil-de-viata/.

Trăiește vara mai inspirat, cu experiențe de neuitat, la Promenada!

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat periodic, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

zona 3 event terasa

Promenada Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Mall a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți descoperi campaniile Promenada Mall și pe pagina oficială www.promenada.ro, pe Facebook și Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *