Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

“Who You Are” intra in Top 20 Airplay Italia

“Who You Are” este pe punctul de a cuceri Italia, clasandu-se pe locul 18 in cel mai recent Top Airplay Italia.

Alte performante includ:
#2 Topul Spotify Viral
#20 Itunes
#23 Shazam

Dupa ce a petrecut 9 saptamani pe locul 1 in topul Media Forest, cel mai recent single Mihail este pe punctul de a cuceri si Italia.

Mihail, Who You Are

Lansat oficial cu doar 3 saptamani in urma, “Who You Are” se bucura de un feedback incredibil atat din partea publicului italian, cat si din partea radiourilor, clasandu-se la finalul saptamanii trecute pe locul 18 in topul Airplay Italia. Totodata, videoclipul piesei se afla in rotatia celor de la MTV Music si VH1 Italia, ajungand pe locul 2 in topul Spotify Viral, 20 in iTunes si 23 in Shazam.

O piesa inspirata din experientele personale are artistului, “Who You Are” i-a consolidat pozitia lui Mihail in industria muzicala, dominand topurile TV si radio la scurt timp dupa lansare, reusind sa depaseasca 15 milioane de vizualizari si 500 000 de streamuri pe Spotify.

“Este inspirata din diferite momente din viata, atunci cand faci un pas inapoi si incerci sa asimilezi ceea ce se intampla in jurul tau. Ultimul an pentru mine a fost o perioada de regasire, in care am incercat sa descopar cine am devenit eu si daca-mi place aceasta persoana.” – Mihail

Videoclipul este marcat de un dans cu sinele, o redescoperire ce vine in completarea mesajului piesei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *