metalshow

Intra in New Fashion Zone din City Mall!

Marti, 12 decembrie, s-au lansat în City Mall spaţiile tinerilor designeri români, reunite sub titulatura New Fashion Zone. Inaugurarea a fost însoţită de un spectacol de modă, care a prezentat şase colecţii recente semnate de Smaranda Almăşan, Anca Ciatarâş, Istvan Cîmpan, Lucian Pop, Mircea Bărbulescu şi Lena Criveanu.

Smaranda Almăşan, Dan Arcuş, Wilhelmina Arz, Mircea Bărbulescu, Istvan Cîmpan, Anca Ciatarâş, Andra Cliţan, Lena Criveanu, Roxana Davidescu, Amir Doboş, Kristina Dragomir, Iryna Katsel, Lucian Pop, Carla Szabo, Mihaela Tarhuna, Una Moda Group, Kinga Varga, Corina Vlădescu şi Ana Wagner, aceştia sunt tinerii designeri  ale căror creaţii vestimentare şi accesorii le veţi putea descoperi în City Mall.

New Fashion Zone, numele sub care sunt reunite standurile tinerilor designeri, face parte din proiectul City Mall Fashion şi a avut ca punct de plecare necesitatea de a crea spaţii autentice care să reflecte cele mai importante şi mai îndrăzneţe tendinţe din fashion-ul românesc şi care să ofere o şansă tinerilor craetori de modă.  Standurile fac parte din noile decoraţiuni City Mall şi au fost concepute de către tânăra arhitectă Andra Totirescu.

New Fashion Zone este un spaţiu de tendinţe informal, dar care oferă şi posibilitatea de a achiziţiona piese vestimentare şi accesorii speciale, cele mai multe fiind unicat sau produse în serii foarte scurte. New Fashion Zone este un proiect-experiment pe care City Mall împreună cu tinerii designeri speră să îl consacre şi să îl permanentizeze. New Fashion Zone dezvăluie astfel o faţă a modei româneşti pe care publicul o cunoaşte prea puţin sau deloc, dar pe care fără îndoială doreşte să o descopere. Un spaţiu comercial precum City Mall face legătura dintre o muncă de atelier şi de documentare desfăşurată în underground şi un public ce are nevoie de informare, originalitate şi diversitate.

Inaugurarea New Fashion Zone a fost un bun prilej pentru a prezenta şi cele mai recente colecţii, primăvară-vară 2007, semnate de către 6 dintre tinerii designeri care au spaţii de expunere şi comercializare în City Mall: Smaranda Almăşan, Anca Ciatarâş, Istvan Cîmpan, Lucian Pop, Mircea Bărbulescu şi Lena Criveanu.

Loredana Groza  a fost gazda serii şi  a confirmat astfel încă o dată renumele ei de trend-setter. Încântată de aerul inedit şi profesionalismul colecţiilor prezentate, Loredana a făcut un adevărat coup de foudre pentru mai multe ţinute Anca Ciatarâş, Lena Criveanu şi Mircea Bărbulescu, pe care le-a şi achiziţionat.

Make-up-ul manechinelor a fost asigurat de L’Oreal, iar hairstyling-ul de salonul Manifest.

Bucuresti, 15.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *