free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo: Enrico Tommaso Cucchiani preia functia de Director General si CEO

Consiliul de Administraţie al Intesa Sanpaolo, condus de Giovanni Bazoli, s-a întâlnit astăzi. Potrivit articolului numărul 23.9 din cadrul Statutului Asociaţiei, Guido Ghisolfi o înlocuieşte pe Elsa Fornero ca membru al Consiliului, cu data de intrare în vigoare 16 Noiembrie 2011. În ceea ce priveşte comitetele interne ale Consiliului de Administraţie, începând cu 24 Noiembrie 2011 Elsa Fornero este înlocuită de Gianguido Sacchi Morsiani în cadrul Comitetului de Numire şi de Guido Ghisolfi în cadrul Comitetului de Strategie.

La propunerea unanimă a Comitetului de Numire, Consiliul de Administraţie cu toţi membrii prezenţi, l-a numit în unanimitate pe Enrico Tommaso Cucchiani membru al Consiliului Director cu data de intrare în vigoare 22 Decembrie 2011. De asemenea, Consiliul de Administraţie l-a numit în unanimitate pe Enrico Tommaso Cucchiani ca Director General şi CEO al Consiliului Director.

Ulterior, în cadrul întâlnirii Consiliului Director, condusă de Andrea Beltratti, ce a avut loc tot în data de 24 Noiembrie 2011, membrii participanţi l-au nominalizat în unanimitate pe Enrico Tommaso Cucchiani ca Director General şi CEO. Nominalizarea intră în vigoare din 22 Decembrie 2011.

Torino, Milano / Bucuresti, 25.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *