metalshow

Intesa Sanpaolo Bank suplimenteaza casetele de valori

oferite spre închirere în Bucureşti

Intesa Sanpaolo Bank a suplimentat recent cu aproape 500 de unităţi numărul casetelor de valori oferite spre închiriere persoanelor fizice şi juridice din Bucureşti. Noile casete de valori asigură tehnologie de ultimă oră pentru a păstra în deplină siguranţă obiecte de valoare (bijuterii, documente, acţiuni, obligaţiuni şi alte bunuri cu valoare materială sau importanţă deosebită). Casetele sunt disponibile în cadrul unităţii Intesa Sanpaolo Bank din Calea Dorobanţilor, nr. 111-113, sector 1, Bucureşti, în 5 dimensiuni diferite cu preţuri începând de la 80 de lei pe lună.

Pentru a beneficia de acest serviciu clienţii nu trebuie să-şi deschidă cont la Intesa Sanpaolo Bank, e nevoie de o simplă completare a unui contract de închiriere şi depozitare doar în baza unui act de identitate. Caseta de valori se poate acţiona şi deschide doar prin folosirea simultană a 2 chei diferite deoarece există încuietori şi chei distincte (cheia de la caseta este încredinţată clientului, iar o cheie master rămâne mereu la bancă).

Intesa Sanpaolo Bank nu solicită o perioadă minimă sau maximă pentru închiriere şi oferă titularului contractului posibilitatea de a stabili mai multe persoane împuternicite care să poată avea acces şi să consulte lucrurile depozitate. Banca garantează păstrarea în deplină securitate şi confidenţialitate a valorilor depozitate de către clienţi. Accesul clientului la caseta personală de valori este facilitat oricând în timpul orelor de program ale băncii.

Pentru orice informaţii suplimentare şi asistenţă clienţii pot contacta gratuit serviciului Tel Verde Intesa Sanpaolo Bank – 0800 800 888 (disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptămână).

Bucuresti, 29.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *