metalshow

Intesa Sanpaolo Bank scade la 16% dobanda creditelor de nevoi personale pentru persoane fizice

Intesa Sanpaolo Bank a redus recent dobânda creditelor de nevoi personale fără garanţii în lei până la 16% pe an. Dobânda este fixă pe toată perioada de creditare, iar de la sfârşitul lunii iunie până în prezent dobânda a scăzut cu 5% de la 21% iniţial, până la 16% în prezent. Dobânda anuală efectivă (DAE) este de 18,35% ceea ce plasează acest tip de credit în topul primelor oferte disponibile pe piaţă în acest moment.

Dincolo de dobânda fixă, un avantaj competitiv important pentru client este faptul că acesta poate primi răspuns şi o pre-aprobare a creditului în maxim 30 de minute. Acest tip de credite este disponibil numai în Lei, iar valoarea acestuia poate fi cuprinsă între un minim de 3.000 lei şi un maxim de 30.000 lei.

„După scăderea dobânzii pentru a doua oară în ultimele 6 luni, oferta Intesa Sanpaolo Bank pentru creditele de nevoi personale este una extrem de competitivă atât ca pricing, cât şi din punct de vedere al procedurilor de acordare efectivă. Încercăm să fim alături de clienţii noştri persoane fizice cu soluţii eficiente. De altfel, Intesa Sanpaolo Bank va mai lansa câteva produse de retail până la finalul acestui an”, declară Alberto Prestopino, director de retail Intesa Sanpaolo Bank.
 
Venitul minim acceptat de către Intesa Sanpaolo Bank pentru acest tip de credit este de 450 lei, iar gradul maxim de îndatorare al solicitantului poate fi de până la 63%. Pentru a putea accesa o valoare mai mare a creditului, clientul poate opta pentru un codebitor. De asemenea Intesa Sanpaolo Bank ia în calcul o gamă largă de venituri facilitând şansele de accesare a acestui tip de creditare pentru cât mai multe persoane fizice. Exemplu: salarii, activităţi independente, pensii precum şi venituri complementare din închirierea imobilelor sau din îndemnizaţii de creştere copil.

Bucuresti, 18.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *