free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank scade dobanda creditelor pentru persoane fizice

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiară a grupului Intesa Sanpaolo, scade dobânda creditelor cu ipotecă pentru persoanele fizice, atât în lei cât şi în euro. Banca operează modificări în oferta de creditare pentru persoane fizice, atât în sensul diminuării dobânzii, cât şi în privinta relaxării criteriilor de finanţare în euro.  

Ajustarea condiţiilor de creditare este valabilă pentru creditul de nevoi personale cu ipotecă şi pentru creditul ipotecar. Pentru ambele credite, rata dobânzii anuale efective (DAE) s-a diminuat cu aproximativ un punct procentual, noua ofertă plasându-se astfel în topul primelor oferte din piaţă în acest moment.

„După ce anul trecut Intesa Sanpaolo Bank a oferit cele mai atractive dobânzi la depozite din întreaga piaţă, banca noastră are ca obiectiv o creştere semnificativă şi pe piaţa creditării. Avem încredere că economia locală îşi va relua trendul ascendent anul acesta, iar creditarea va fi din unul din principalele motoare de creştere”, declară Riccardo Parasporo, director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

Intesa Sanpaolo Bank practică acum o marjă de dobândă la euro de 6,10% pentru creditele ipotecare şi de 7,10% pentru cele de nevoi personale cu ipotecă, la care se adaugă rata dobânzii interbancare, Euribor la 3 luni. În acelaşi timp, pentru lei, marja de dobândă este de 3,00% pentru creditele ipotecare şi de 3,25% pentru cele de nevoi personale cu ipotecă, plus rata dobânzii interbancare Robor la 3 luni.

În plus, condiţiile de acordare ale acestor credite au fost relaxate prin ridicarea gradului de finanţare până la 85% din valoarea imobilului şi acceptarea veniturilor în lei pentru orice tip de finanţare. Mai mult, Intesa Sanpaolo Bank facilitează accesul clienţilor la o valoare mai mare a creditului prin:
● grad maxim de îndatorare de până la 65%
● o gamă extinsă de venituri acceptate
● şi până la 3 codebitori, fără condiţie grad de rudenie.

Pe lângă creditele cu ipotecă, clienţii Intesa Sanpaolo Bank beneficiază în prezent şi de alte produse de creditare printre care: credite de nevoi personale fără garanţii reale, facilităţi descoperit de cont şi carduri de credit.

Bucuresti, 17.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *