free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank rasplateste agricultorii cu reduceri de dobanzi la credite

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiară a Grupului Intesa Sanpaolo, lansează campania Sfertul Agricol adresată clienţilor şi investitorilor în agricultură. Până la finalul lunii ianuarie a anului viitor, toţi fermierii care vor accesa unul dintre cele 3 produse promovate în cadrul acestei campanii, respectiv Linia de credit Recolta, Creditul Umbrela Agricolă şi Creditul Agricol de Primăvară vor beneficia de o reducere de un sfert (25%) din marja de dobândă, pentru ultimul sfert din perioada de creditare.

„Intesa Sanpaolo Bank îşi adaptează constant portofoliul de produse şi servicii la noile realităţi ale pieţei, poziţionându-se ca un adevarat partener al agricultorilor şi unul dintre cei mai dinamici jucatori pe acest segment. Ca o dovadă în acest sens, o pondere semnificativă din noile împrumuturi acordate în primele 8 luni ale anului în curs pentru sectorul IMM şi micii întreprinzători au avut ca destinaţie agricultura”, a declarat Stefano Burani, Vicepreşedinte (Chief Business Officer) în cadrul Intesa Sanpaolo Bank.

Banca oferă în prezent 12 soluţii de finanţare dedicate agriculturii şi are în portofoliu o gamă completă de produse şi servicii complementare pentru suportul clienţilor ce activează în acest domeniu. De asemenea, Intesa Sanpaolo Bank are acorduri de colaborare cu principalii actori şi organizaţii implicate activ în acest sector – Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultura (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii ( FNGCIMM), etc

Intesa Sanpaolo Bank oferă soluţii pornind de la cele pentru finanţarea activităţilor curente (Linia de credit “Recolta”, Creditul agricol – de toamnă şi de primăvara, o serie de credite acordate în baza parteneriatelor cu APIA şi FGCR), credite de investiţii pentru cumpărarea de terenuri agricole, achiziţia de maşini şi echipamente ori dotarea cu sisteme de irigaţii şi până la co-finanţarea proiectelor din fonduri structurale – Măsura 121, 123, 312 sau alte măsuri derulate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Aceste credite sunt oferite în condiţii atractive pentru client, respectiv perioade de graţie stabilite de comun acord, grafice de rambursare adaptate sezonalităţii din agricultură şi garanţii flexibile, incluzând şi posibilitatea de a accepta garanţii din partea fondurilor şi instituţiilor de garantare a creditelor din România. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile destinate exclusiv sectorului agricoul sunt disponibile pe site-ul bancii www.intesasanpaolobank.ro la sectiunea IMM / Credite Destinate Agriculturii, în orice unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau apelând gratuit Serviciul suport clienţi la Tel Verde 0800.800.888.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaţionale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienţi. Grupul este prezent în Europa Centrală şi de Est, în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unităţi ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 ţări din regiune.

Pe piata locala, Intesa Sanpaolo Bank are o reţea naţională de circa 90 de unităţi şi active totale de peste 5 miliarde lei.

Bucuresti, 31.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *