free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank ofera burse de studiu in Italia liceenilor romani

pentru al patrulea an consecutiv

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiară a Grupului Intesa Sanpaolo, continuă pentru al patrulea an consecutiv programul de burse de studiu în Italia adresat elevilor de liceu din România. La acest program, intitulat generic Bursa Intercultura, pot participa elevii de la orice liceu din România, care în anul şcolar curent sunt în clasa a 9-a sau a 10-a (născuţi între 01.01.1994 – 31.06.1996). Bursa Intercultura oferă câştigătorilor selectaţi posibilitatea de a studia pentru 1 an şcolar (clasa a 10-a sau a 11-a), în Italia.

În valoare de 12.000 euro, Bursa Intercultura acoperă toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul şi cazarea, iar câştigătorii vor petrece un an în cadrul unei familii italiene fiind astfel complet intregraţi în mediul familial şi şcolar din Italia.

Detalii complete despre programul de burse Intercultura, formularele de înscriere, testimoniale ale altor liceeni români care au absolvit acest program şi alte informaţii utile sunt disponibile pe prima pagină a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank sau în secţiunea Cariere. Candidaţii interesaţi de Bursa Intercultura si un an de sudiu in Italia trebuie să completeze şi să trimită aplicaţiile până în 01.02.2011.

„Intesa Sanpaolo Bank a iniţiat şi a investit cu prioritate în proiecte importante de responsabilitate socială şi susţinere a educaţiei în rândul tinerilor şi copiilor. Overland for Smile – Zâmbet de Copil, tabara sportivă Milan Junior Camp, programul social “Creştem împreună", derulat în parteneriat cu Salvaţi Copiii România sunt doar câteva dintre proiectele prin care banca noastră a avut o contribuţie activă la dezvoltarea comunităţii”, a declarat Nicola Calabro’, CEO Intesa Sanpaolo Bank.

Selecţia candidaţilor pentru Bursa Intercultura se va face în mai multe etape, direct de către Fundaţia Intercultura/AFS din Italia, co-organizatoare a acestui program.

Bucuresti, 10.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *