free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank majoreaza dobanda Certificatelor de depozit cu discount

Intesa Sanpaolo Bank Romania a majorat recent dobânda Certificatelor de Depozit cu Discount destinate persoanelor fizice, atât pentru Lei, cât şi pentru Euro. Acest produs de economisire oferă o dobânda fixă, garantată în avans şi plătită la termen ce ajunge acum până la 17,00% pentru Lei, respectiv 7,75% pentru Euro.  

Certificatele de depozit Intesa Sanpaolo Bank sunt emise în formă fizică şi au perioade de maturitate flexibile de 3, 6, 12 luni şi 18 luni, cu o valoare nominală minimă de 1.000 Lei, respectiv 500 Euro. Clienţii pot beneficia de următoarele dobânzi fixe pentru Certificatele de depozit:

Moneda

Dobânda anuală pentru Certificate de Depozit

3 Luni

6 Luni

12 Luni

18 Luni

LEI

17.00%

16.00%

15.00%

15.00%

EURO

7.00%

7.25%

7.50%

7.75%

„Certificatele de Depozit cu Discount au fost lansate de către Intesa Sanpaolo Bank la finalul anului trecut ca o alternativă de economisire avantajoasă atât în Lei, cât şi în Euro.

Produsul este apreciat de clienţii bancii, iar prin noile dobânzi oferite se plasează în topul produselor de economisire disponibile acum pe piaţă şi sperăm să reprezinte prima opţiune pentru cât mai multe persoane fizice care vor să economisească”, declară Riccardo Parasporo, director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

În prezent, clienţii Intesa Sanpaolo Bank beneficiază pe lângă noile Certificatele de Depozit cu discount şi de Depozite la termen cu dobândă fixă sau variabilă, precum şi de Contul Curent LIDER.

Bucuresti, 11.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *