free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza creditul “Prima casa”

Intesa Sanpaolo Bank a lansat creditul „Prima Casă” pentru achiziţia de locuinţe construite sau ce urmează a fi construite şi va oferi finanţare tuturor clienţilor interesaţi de acest program guvernamental.

Oferta Intesa Sanpaolo Bank prin creditul „Prima casă” este destinată tuturor persoanelor fizice cu vârstă între 18 şi 70 ani, atât în lei, cât şi în euro, cu o perioadă de rambursare a împrumutului între 5 şi maxim 30 de ani. Valoarea maximă a împrumutului este de 57.000 euro sau echivalent în lei, iar avansul este de minim 5% din preţul de achiziţie al imobilului.

Structura de preţ în cazul creditelor „Prima Casă” de la Intesa Sanpaolo Bank este una foarte simplă şi avantajoasă pentru clienţi: comision de acordare de 0,5% din valoarea creditului, un singur comision  de gestiune şi rata dobânzii, ce este exprimată în funcţie de indicii de referinţă interbancară Robor (la lei), respectiv Euribor (la euro).

Astfel pentru creditele acordate în euro rata dobânzii este calculată în funcţie de rata de referinţă interbancară Euribor la 3 luni + 3,97%. Dobânda anuală efectivă (DAE) estimată pentru creditele în euro este de 5,62%. Pentru creditele în lei rata dobânzii este calculată în funcţie de rata de referinţă Robor la 3 luni + 2,47%. DAE pentru creditele în lei este de 14.01%.

Intesa Sanpaolo Bank nu percepe comision de rambursare anticipată pentru „Prima Casă”, facilitând astfel posibilitatea clienţilor de a restitui în avans creditul. Venitul minim acceptat de către Intesa Sanpaolo Bank este de 450 lei sau echivalent în euro, iar pentru a putea accesa o valoare mai mare a creditului, clientul poate opta pentru maxim 3 codebitori.

Intesa Sanpaolo Bank ia în calcul pentru programul “Prima casă” o gamă largă de venituri pentru persoanele fizice mărind astfel aria şi şansele de accesare a acestui tip de creditare. Exemplu: salarii si venituri complementare salariilor, îndemnizaţie de creştere copil, chirii, drepturi de autor, venituri obţinute pe vase de croazieră, etc.

Bucuresti, 03.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *