free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank inaugureaza

primele 2 unităţi teritoriale din Bacău

Intesa Sanpaolo Bank inaugurează oficial primele 2 unităţi teritoriale din Bacău, ajungând la o reţea de 57 de sucursale şi agenţii la nivelul întregii ţări. Sucursala Intesa Sanpaolo Bacău este situată în centrul oraşului pe strada I.S. Sturza, nr. 7, iar agenţia Intesa Sanpaolo este localizată în zona Universitate pe strada Erou Ciprian Pintea, nr. 4, bis 2. Ambele unităţi teritoriale se adresează atât persoanelor fizice, cât şi companiilor şi IMM-urilor din Bacău şi din regiune. Noile unităţi oferă clientilor toate produsele şi serviciile din portofoliul Intesa Sanpaolo Bank de la operaţiuni bancare clasice (conturi curente în lei şi valută, depozite bancare cu dobândă promoţională, carduri şi credite) până la Internet Banking, soluţii financiare complexe şi asistenţă bancară dedicată investitorilor străini prin intermediul structurii I-Desk. De asemenea, unităţile din Bacău efectuează operaţiuni de schimb valutar şi dispun de câte un bancomat (ATM).

Marco Lucini, Director de reţea Intesa Sanpaolo Bank declară: „Anul 2008 va fi extrem de dinamic pentru Intesa Sanpaolo Bank. Până la finalul anului toate unităţile băncii vor funcţiona sub noul nume şi noua siglă Intesa Sanpaolo Bank. Grupul Intesa Sanpaolo este în topul primelor 5 instituţii bancare din Europa şi are o strategie de dezvoltare accelerată şi pe piaţa locală. Dupa primul trimestru al anului suntem în grafic cu toate obiectivele propuse de la pregătirea şi lansarea mai multor produse noi, până la reorganizări interne cu scopul îmbunătăţirii calităţii serviciilor oferite clienţilor noştri”.

În toate ţările în care a investit Intesa Sanpaolo a adoptat o strategie de dezvoltare pe termen lung implicandu-se activ în viaţa comunităţii. Odata cu intrarea pe piaţa financiară din judeţul Bacău, Intesa Sanpaolo Bank îşi propune să susţină iniţiativele de afaceri la nivel local şi să fie un partener de încredere pentru persoanele fizice şi juridice din regiune.

Aurora Nechita, director Sucursala Intesa Sanpaolo Bacău, având o experienţă de peste 15 ani în domeniul bancar, menţionează: „Avem convingerea că vom reuşi să impunem Intesa Sanpaolo Bank în judetul Bacău pe o piaţă destul de aglomerată şi împărţită de alţi jucători. Avem ca argumente experienţa unei echipe care cunoaşte bine piaţa locală şi beneficiem de expertiza unuia dintre cele mai importante grupuri financiare europene. O dovadă concretă a intenţiilor noastre este şi dobânda variabilă promoţionala de până la 11,11% la depozitele în lei, probabil cea mai bună ofertă de pe piaţă în acest moment”.

Bucuresti, 14.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *