free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank deruleaza a doua editie a unui turneu international de golf

Intesa Sanpaolo Bank, împreună cu Grupul Intesa Sanpaolo, organizează pentru al doilea an consecutiv „International Golf Tour Intesa Sanpaolo”, un turneu internaţional ce se derulează în 6 ţări. Ediţia din acest an va avea loc în cadrul complexului BlackSeaRama de lângă Balchik pe 17 septembrie, iar finala turneului va avea loc în Italia, la Milano în perioada 23 – 25 septembrie.

Turneul de Golf susţinut de Intesa Sanpaolo va avea anul acesta un tablou de peste 30 de jucători de golf, cetăţeni români şi străini, iar o bună parte dintre acesti pasionaţi de golf au fost prezenţi şi la prima ediţie. Echipele ce vor câştiga etapa locală vor participa şi la finala de la Milano, alături de cele mai bune echipe din Egipt, Serbia, Bosnia si Herţegovina, Slovacia şi Croaţia, ţări în care Grupul Intesa Sanpaolo deţine bănci locale.

„Grupul Intesa Sanpaolo este o prezenţă constantă în lumea sportului, avem un parteneriat strategic de peste 20 de ani cu clubul de fotbal AC Milan, susţinem o serie de turnee ATP de top în ţările în care suntem prezenţi, iar de curând ne-am îndreptat atenţia şi către golf, un sport din ce în ce mai popular atât în România, cât şi la nivel internaţional”, a declarat Ezio Salvai, Director General Intesa Sanpaolo Bank.

Etapa finală se va derula în cadrul complexului Golf Club Le Robinie din Solbiate Olona, la 10 km distanţă de aeroportul Malpensa din Milano. Aici se află un teren excelent cu 18 găuri, desenat de către Jack Nicklaus şi considerat unul dintre cele mai bune din Europa. „International Golf Tour Intesa Sanpaolo”, este un proiect iniţiat şi susţinut de către Intesa Sanpaolo, în parteneriat cu Lufthansa şi AC Milan Golf. Partenerul media la nivel local este revista Golf LifeStyle.

Bucuresti, 16.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *