free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank a incheiat o noua conventie- APIA ZOOTEHNIA – pentru sustinerea fermierilor

Intesa Sanpaolo Bank şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) au semnat o nouă convenţie pentru acordarea de credite pentru finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii plăţilor naţionale directe complementare în sectorul zootehnic la speciile de bovine şi ovine/caprine.

Cu scopul de a susţine fermierii, Intesa Sanpaolo Bank, prin creditul APIA – Zootehnia, finanţează 90% din suma menţionată în Adeverinţe. Atât creditul cât şi dobânda urmează a fi restituite băncii la momentul încasării sumelor de la APIA.

Creditul APIA –Zootehnia se acordă în RON, persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate şi întreprinderilor individuale, care deţin Adeverinţe de Înregistrare Fermier emise de APIA şi care respectă condiţiile de eligibilitate specifice produsului. Un fermier, client Intesa Sanpaolo Bank, poate beneficia de maxim 2 credite de acest tip în acelaşi timp, în cazul în care deţine doua adeverinţe emise de APIA, una pentru bovine şi una pentru ovine/caprine. Pentru acest credit garanţia principală o reprezintă sumele care urmează a fi încasate de fermieri de la APIA şi care vor constitui principala sursa de rambursare a creditului.

Intesa Sanpaolo Bank crede în potenţialul agriculturii şi susţine permanent activitatea întreprinzătorilor din acest sector oferind o gamă completă de produse ce pot susţine practic orice tip de nevoi de finanţare specifice sectorului agricol:
-credite pentru activitatea curentă (“Recolta”, “Umbrela – credit agricol de toamnă”, alte credite acordate în parteneriat cu APIA şi FGCR)
-credite de investiţii pentru achiziţia de maşini şi echipamente agricole sau de co-finanţare a proiectelor din fonduri structurale – Măsura 121, 123, 312 sau alte măsuri derulate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile destinate exclusiv sectorului agricoul sunt disponibile pe site-ul bancii www.intesasanpaolobank.ro la sectiunea IMM / Credite Destinate Agriculturii, în orice unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau apelând gratuit Serviciul suport clienţi la Tel Verde 0800.800.888.

Bucuresti, 09.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *