free download 78 travel guides written by experts

Interviu cu Bennett Walsh, producatorul filmului Ghost Rider II

Exclusiv la Observator 19

În această seară, Observator 19 va prezintă în exclusivitate un interviu cu producătorul filmului Ghost Rider II, înregistrat chiar pe platoruile de filmare.

La finalul celor sase luni petrecute in Romania, ţara in care se filmează cea mai mare parte a productiei, Bennett Walsh a acceptat să vorbească despre experienţa trăită într-o ţară total necunoscută pentru el până nu demult.

Interviul i-a fost luat în exclusivitate pentru Antena 1 de Anca Rusu, prezentatoarea Observatorului vizitându-l pe artist pe platourile de filmare. Printre temele de discuţie abordate se numără impresiile pe care ţara noastră i le-a lăsat celebrului producător, filmele la care a lucrat – Kill Bill şi Ghost Rider sau colaborarea cu Nicholas Cage.

„Bennett m-a cucerit prin simplitate, eleganţă şi diplomaţie. A fost o plăcere să stau de vorbă cu el”, a mărturisit Anca Rusu în urma interviului.

Edge of Darkness, Knight and Day, State of Play sau Too Tired to Die sunt doar o parte dintre filmele pe care Bennett Walsh le-a produs. Gohst Rider II, va apărea pe marele ecran în 2012.

Bucuresti, 21.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *