metalshow

Internetics aniverseaza 10 ani

Internetics, festival de branding, marketing şi advertising online aniversează 10 ani de existenţă.

Cea de-a zecea ediţie va avea loc în această toamnă, înscrierile urmând să se poată face începând cu 1 septembrie şi până la 1 octombrie, online, la adresa www.internetics.ro.

Vor putea participa în concurs lucrări şi campanii realizate până la 1 septembrie 2010, încheiate sau aflate în curs de desfăşurare.

Anul acesta, pentru un plus de acurateţe şi pentru a îmbunătăţi calitatea informaţiilor oferite juriului, Internetics a încheiat un parteneriat cu eResearch Corp, agenţie de cercetare online care implementează în România metodologii de cercetare şi analiză a datelor unice pe piaţa autohtonă prin valoarea pe care o dau vocii consumatorilor.

Participanţii categoriei de concurs "Site-uri, microsite-uri şi bloguri de promovare" vor fi invitaţi să urmeze instrucţiunile organizatorilor pentru a permite colectarea datelor necesare pentru analiza pe care eResearch Corp o va oferi juriului Internetics.

eResearch Corp va folosi pentru colectarea datelor eXperience – un instrument complex de web usability ce permite monitorizarea şi analizarea satisfacţiei vizitatorilor în raport cu site-urile monitorizate.

Jurizarea Internetics 2010 va avea loc în luna octombrie, urmând ca Gala de premiere şi evenimentele din cadrul festivalului să aibă loc în perioada 17-18 noiembrie.

Structura competiţiei şi regulamentul ei rămân neschimbate faţă de ediţia precedentă. Site-ul www.internetics.ro va fi relansat cu un nou design odată cu începerea înscrierilor.

Internetics se adresează agenţiilor full service, de branding şi interactive, diviziilor de online şi shopurilor de design online. Festivalul pune accentul pe soluţiile de comunicare oferite de agenţii clienţilor în contextul actual al pieţei.

Internetics este un proiect iniţiat de Millenium Communications, fiind susţinut de Asociaţia IAB România încă din 2007.

Bucuresti, 23.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *