metalshow

Internetics a premiat CLARITINE!

CLARITINE – liderul pietei de produse antialergice din Romania şi-a adjudecat în cadrul celei de-a 6-a ediţii a festivalului Internetics premiul pentru cel mai bun site de servicii medicale şi de îngrijire corporală. Site-ul www.claritine.ro se adresează atât persoanelor alergice, cât şi celor care doresc să afle mai multe informaţii despre depistarea, prevenirea şi combaterea alergiilor. Pe lângă informare, site-ul are şi un rol educativ, prin intermediul său vizitatorii având posibilitatea să-şi exprime părerea, să adreseze întrebări şi chiar să identifice diferenţele dintre răceală şi alergie completând un simplu chestionar.  În scurt timp, website-ul va include şi o secţiune de Jocuri, unde vizitatorii vor putea concura pentru diferite premii oferite de Claritine.ro.

“Site-ul oferă informaţii valoroase persoanelor alergice pentru care alergiile, în diverse manifestări, reprezintă un obstacol în a duce o viaţă liniştită”, precizează Alina Şerban, Product Manager.

“În ultimii 20 – 30 de ani, din ce în ce mai multe persoane suferă de afecţiuni alergice, în ţările dezvoltate incidenţa acestora fiind de 15-20% în populaţie. Testările cutanate demonstrează teren atopic (predispoziţie la alergie) la 30% din populaţie, deci potenţialul dezvoltării unor afecţiuni atopice este şi mai mare. Segmentul cel mai afectat este cel cu vârsta cuprinsă între 15-30 de ani. În concluzie, alergia nu este doar o afecţiune banală, 1 din 6 români prezentând o rinită alergică. Dacă 3 din cei 6 au acces la internet, suntem siguri că informaţiile oferite pe site-ul www.claritine.ro vor avea un impact pozitiv asupra calităţii vieţii lor, ca şi pacienţii alergici” a declarat Mădălina Lucic, Business Unit Manager.

Echipele implicate în acest proiect au fost: din partea Publicis România: Daniel Raicea – Client Services Director & Head of Strategy, Corina Tudor – Account Manager, Andreea Dumitrescu – Senior Account Executive iar din partea Schering-Plough, Mădălina Lucic – Business Unit Manager şi Alina Şerban – Product Manager Claritine.

„Schering-Plough s-a dovedit a fi un client activ şi deschis la noile tendinţe de pe internet, existând în permanenţă dorinţa de perfecţiune. Partenerii noştri de la ROM NET au înţeles şi au realizat un site care să respecte strategia de comunicare unitară a brand-ului Claritine.” a declarat Corina Tudor, Account Manager la Publicis România.

Bucuresti, 31.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *