free download 78 travel guides written by experts

International School of Communication sustine o noua editie a programului avansat de comunicare

International School of Communication, in parteneriat cu agentia de training Creative Business Management, va sustine in perioada 6-9 iunie o noua editie a programului avansat de comunicare. Cursurile sunt structurate pe o zi si vor fi predate de expertii britanici in comunicare, Kelly Freeman si Paul Chequer. Elementul de noutate al acestei editii il reprezinta masterclass-ul de public speaking care vine in completarea celor de event management, PR strategic si comunicare interna.

International School of Communication

Public Speaking Masterclass din 9 iunie este sustinut de Paul Chequer, coach inspirational de public speaking. Paul a sustinut programe de training la Scoala de Muzica si Actorie Guildhall, iar acum profeseaza ca actor si consultant in comunicare. A jucat de multe ori pe scena Teatrului National in Marea Britanie si a lucrat intensiv la multe productii TV si de film. Paul transmite cu un entuziasm autentic abilitatile sale de actor si prezentator catre oamenii care isi doresc sa isi imbunatateasca skillurile de comunicare si prezentare.

Kelly Freeman este in continuare trainerul celorlalte trei module de events, PR si comunicare interna. Kelly este expert in comunicare guvernamentala, cu 25 de ani de experienta in patru departamente guvernamentale si ministere britanice. A fost Director de Comunicare in Departamentul pentru Mediu, Alimentatie si Probleme Rurale (Defra) si a implementat proiecte de comunicare la nivel global pentru companii si ONG. In toate proiectele, rolul ei principal a fost acela de a dezvolta strategiile de comunicare ale organizatiilor si de a contribui la strategia generala de comunicare.

Programul de training este structurat pe patru zile, in perioada 6-9 iunie:
6 iunie – Strategic event management
7 iunie – Strategii avansate de PR si comunicare
8 iunie – Internal communications
9 iunie – Public Speaking masterclass

La curs sunt asteptate persoane care vor sa se specializeze in comunicare strategica, avand oportunitatea de a invata de la cei mai buni profesionisti. Sunt asteptati de asemenea directori si persoane de decizie din organizatii, specialisti si freelanceri, persoane care doresc sa imbunatatească experienta consumatorului prin programe de comunicare, angajati ai companiilor multinationale cu competente in domeniu.

Costul pentru un modul de curs este de 375 euro de persoana (TVA inclus) la care se aplica urmatoarele reduceri: Early bird  1 iunie: 275 euro/ persoana/zi, Pachet 2 zile: 550 euro/ persoana, pachet 3 zile: 875 euro/ persoana, pachet 4 zile : 1100 euro / persoana. Achitand prin intermediul cardului bancar participantii pot alege optiunea de plata in 12 rate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *